dere07 Nursen21 az önce internetten baktım ilk üç ay yemek riskliymis düşük tehlikesi falan yaratıyormuş diğer aylarda doktora danışıp da yemek gerekiyormuş ama doğuma son bir ay kala yemek gerekliymis kolay doğum yapmaya yarıyormuş
Yasemintolga58 Sudem ben 5 tane yiyorum 36 haftamda başladım hurma süt yapıyor doğumdan sonrada tukete bilirsiniz
Baklava Shr aynen ya tersi olmasin ne oluur 😅 Persembe kontrolum var bakiyim cocuk cok kilo almissa dusururum 3 e hurmayi 😅
Sedaahmet Sudem eşim cezayir'den arkadaşina getirtti hurma benim icin. Daha 28+3 haftalığım. Günde 1 tane yada ikigünde 1 tane yiyorum simdilik. Erken diye fazla yemiyorum. 😁😂 nolur nolmaz. 😂
Mrry Ben 37. Haftadayım 35 de ara ara yemeye başlamıştım yedi tane yiyorum günde gelen giden daha yok 🙄birden hemen açılmayı sağlamayacaktır bence 35 de başlanabilir ☘️
Baklava Shr ben gec kaldim hurma yemeye. Yarin 38 e giriyorum 3 gundur yiyorum daha hurma. Ama 5 yiyordum yiyemedim bu gun fazla geliyo 3 zorla yedim bu gun bakalim fayda edicekmi
TugbaSerhat Mrry inanır misiniz hiç anlamadım çatı muayeneside olmadım daha ntsde sancıda yok kasılmalarim var sadece o kadar
Baklava Shr persembe kontrole gitcem ama 3-4gunde etki edicegini sanmiyorum ama ins olmustur 😊 Bakalim ne olucak 😏