aysemor Dlst aynısı ya bizim kızında kafası büyük bide. İyice korku artıyo böyle olunca 😄gecen haftaya kadarda hic catlak yoktu yeni oldu Yine çatlak olsun hic sorun değil ama normal dogumdan uzaklasıyorum gibi iyice 😂😂
Dlst aysemor devlette olucağı için tercih yapma şansım yok normal olucak 😂 uzaklaşma herkes yaptı bizde yaparız 😅
Kbrbydk Dlst yok canım üniversite hastanesinde olacak doğum. 10 dk bir sancilarim var. Nişanim da geliyor parça parça. Yarına olur belki doğum
Kalbimxkk23 Elifsekerli evet o haftalar daha sık kasılma ve adet sancısı gibi çok oluyor ilerledikçe zaman kalmıyor sanki ara ara gelen kasılma harici sancı lar bitiyor
Kalbimxkk23 @“Dlst”#p32800541c37+1 haftadan bir hafta önde gidiyor bebisin çok şükür en başından beri 38+1 selam kızlar valla 39 olmadan acaba ne zaman gelecek derdine düştüm 40 haftada olanlar napyorsunuz biran önce km avusma arzusu çok yavruma sabırsızlıkla bekliyorum valla 😂🥰🤲
Kalbimxkk23 aysemor tabi cnm keyfi yerinde demekki maşallah Allah’ım nazarlardan saklasın sende 38 haftadamisin
aysemor Kalbimxkk23 bugün 39 olduk. Keyfi yerinde cidden. Hic bi işaret yok geleceğine dair. 4 gün önce doktordada 3650 gr dedi. Böyle giderse bi tombişko doğuracağım 😄😄 biraz tırstım. Normalde vajinal doğuma cok hazır hissediyordum kendimi
Kalbimxkk23 ece1234- yav bu insanlara noluyorsa ben çok ağlamıştım göbeğin yok diyolardi ben senin gibiyken çok kilo almıştım bebiş besleniyormubdiyen bile vardı harbu ki 1 hafta öndeyiz çok şükür ama dışardan toplum baskısı yetiyor insana maalesef
Dlst Kalbimxkk23 niye takıyosun ki benim göbeğim bile 25 den sonra belli olmaya başladı şimdi bile 6 aylık gibi duruyo benim hoşuma gidiyo öyle demeleri 12 kilo aldım ama fit duruyorum bana daha havalı geliyo boşver 😂😂
Kalbimxkk23 aysemor inan herşey beyinde bitiyor cnm bende normal doğum istiyorum 40 haftayı beklerse 4 kiloyu buluyor bebisinpiskolojikmen kendimi hazrliyorum ve inan açılmayı tamamlayıp hastaneye gidip doktor ikin dedikce beyinen evet ben yapa bilirim çok güçlü bir kadınım Rabbimin izniyle bununda üstesinden gelirim diye kendini sarrla ve hep tesbih ve dua etmek Cidde rabbimun izniyle kolaylasicaktir cnm
ilaxidexi Dlst ay seni çok iyi anlıyorum 39+4 0 belirti 3 cm açıklık vardı 39+0 iken, salı günü suni sancıyla doğum yapıcam inşallah 😅
Kalbimxkk23 Dlst maşallah cnm insan bı can sıkıyor aman çok şükür benimde okadar 9 aylık gibi göbeğin yok