Dlst Enn dün farkettim karnımın altı çatlatmış daha iki gün önce yoktu şimdiye kadar hiç çatlamamıştım moralim çok bozuldu😏
aysemor Dlst aynısı ya bizim kızında kafası büyük bide. İyice korku artıyo böyle olunca 😄gecen haftaya kadarda hic catlak yoktu yeni oldu Yine çatlak olsun hic sorun değil ama normal dogumdan uzaklasıyorum gibi iyice 😂😂
Kaderrdiler Dlst 39+3 deyim bende de tık yok du dün gece sancim tuttu hastaneye gittim nst de 150 yi gördük ama açılmam hiç yok o yüzden bisey yapamadılar sezeryan da yapmak istemediler 1 hft kadar bekliycem acilmam olmaz ise artık son çare sezeryan olucam🙃
Dlst aysemor devlette olucağı için tercih yapma şansım yok normal olucak 😂 uzaklaşma herkes yaptı bizde yaparız 😅
Kbrbydk Dlst yok canım üniversite hastanesinde olacak doğum. 10 dk bir sancilarim var. Nişanim da geliyor parça parça. Yarına olur belki doğum
Kalbimxkk23 Elifsekerli evet o haftalar daha sık kasılma ve adet sancısı gibi çok oluyor ilerledikçe zaman kalmıyor sanki ara ara gelen kasılma harici sancı lar bitiyor
Kalbimxkk23 @“Dlst”#p32800541c37+1 haftadan bir hafta önde gidiyor bebisin çok şükür en başından beri 38+1 selam kızlar valla 39 olmadan acaba ne zaman gelecek derdine düştüm 40 haftada olanlar napyorsunuz biran önce km avusma arzusu çok yavruma sabırsızlıkla bekliyorum valla 😂🥰🤲
Kalbimxkk23 aysemor tabi cnm keyfi yerinde demekki maşallah Allah’ım nazarlardan saklasın sende 38 haftadamisin
aysemor Kalbimxkk23 bugün 39 olduk. Keyfi yerinde cidden. Hic bi işaret yok geleceğine dair. 4 gün önce doktordada 3650 gr dedi. Böyle giderse bi tombişko doğuracağım 😄😄 biraz tırstım. Normalde vajinal doğuma cok hazır hissediyordum kendimi
Kalbimxkk23 ece1234- yav bu insanlara noluyorsa ben çok ağlamıştım göbeğin yok diyolardi ben senin gibiyken çok kilo almıştım bebiş besleniyormubdiyen bile vardı harbu ki 1 hafta öndeyiz çok şükür ama dışardan toplum baskısı yetiyor insana maalesef
Dlst Kalbimxkk23 niye takıyosun ki benim göbeğim bile 25 den sonra belli olmaya başladı şimdi bile 6 aylık gibi duruyo benim hoşuma gidiyo öyle demeleri 12 kilo aldım ama fit duruyorum bana daha havalı geliyo boşver 😂😂