Aysegulserdar amin Allah razi olsun. Sana da verecek insaAllah sen kalbini ferah tut. Ben hep dua ediyorum ummetin butun evlat isteyen kullarina. Rabbim bunlara senide katar insaAllah😊😊😊
Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum
husniyealtun yok kız öyle değil bi sen bi ben doğurcan forumdan çıkmıcaz bizi sewmeyen de bizi izleye izleye durur diyom 😂 bende yatcam 12 olcak saat hakkat orda dahada geç saat çıkaYm mewye yiyim yatimm
deletedmom11 sizlerle konuşmak bana okadar iyi geliyor ki rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın ama yaşayanlar bilir ya işte tamda bu o olay Sizinde basınızdan geçmiş ve beni en iyi siz anlıyorsunuz şuanda sizlerin tecrübesi sayesinde insanın aklına daha yapıcı şeyler geliyor rabbim ikinizede evlat sahibi yapmış hayırlısıyla inşallah bende olurum 🙏🏻
deletedmom11 🤣🤣🤣🤣 ben de ne anliyom. Burda iki oldu kuzum. Cikalim da namazlari kilalim. Dinlenelim artik. Benim yarina isimde cok insaAllah uyanirim. Hadi hayirli geceler kuzum görüşürüz insaAllah. Rabbime emanet olun herkesler 😊😊😊 esselamu aleykum
husniyealtun Allah razı olsun canım geceniz hayır olsun inşallah cümleten iyi geceler dilerim 🖐🏻
Aysegulserdar sende yasayacaksin insaAllah bu guzelligi hem de sonuna kadar hic umudunu kaybetme hic duani eksik etme. Ne zaman istersen de yaz icini dokmek icin bisey sormak icin ne olursa olsun sacma da olsa garipte olsa yaz. Yaz ki destek olalim birbirimize yuklerimizi hafifletelim. Bizi en iyi biz anlariz...
deletedmom11 ayyyyy allahim sen nasılda kendini birşey sanıyorsun güldüm valla🙂🙂🙂
husniyealtun çok ç mutlu oldum sizlerle tanıştıkça ben size yazarım siz bana inşallah güzel haberlerle gelirim sizlere ❤🖐🏻Hayırlı geceleriniz olsun tatlı rüyalar
deletedmom11 amin kuzum ecmain
Enmutluannee bende 🙂 sadece gülüyorum...
Kızlar hepimize çok teşekkür ederim rabbim hepinizden razı olsun evet kirildim biraz bazı söylentilere ama olsun telafisi oldu herkes bana patladı olması gereken varmış olmuş sorun yok benim için ben biraz bilgisiz olduğum için bilgi edinmek istedim çünkü basit gelebilir ama korktum bende böyle birisiyim işte ama ben bu pstu siz kavga edin diye açmadım kalplerimiz kırılsın diye açmadım herkese çok teşekkür ederim hepiniz çok iyisiniz rabbim tez zamanda sizleri evlatlarına kavuştursun inşallah bebeği olmayanada rabbim en güzel şekilde hayko şekilde evlat nasip etsin inşallah 💕🙏😍
- Düzenlendi
deletedmom11 Siz nasıl gereksiz bir insansınız? İnsanların morallerini bozmaktan, boş boş yorum yapmaktan başka ne bilirsiniz? Bir konuya giriyorum sizin saçma sapan cahilce yorumlarınıza denk geliyorum. Siz buraya tartışma çıkartmaya, dalga geçmeye geldiniz sanırım başka bi amaç göremiyorum yazdıklarınızda. Biri size cahil demiş kesinlikle katılıyorum, siz tabi cahil kelimesini anlamamış konuyu oxford a falan bağlamışsınız hoş bu cevabınızda sizin cahil olduğunuzu gösterir. İstediğiniz cevabı yazabilirsiniz sizin ne kendini bilmez kişiliğiniz ile ne de cahilce konuşmalarınıza cevap vermeyeceğim. Susmanın erdemlik olduğunu bilenlerdenim.He bir de seviyenize inmek istemem. Tekrar tekrar söylüyorum. Allah çevrenizdekilere sabır versin. 👊👊
Esa tamamda bunun ayrımını yapmak sana düşmez senin üzerine vazife değil. Devlet yapar bunun ayrımını. Sözleşmeli öğretmenlere laf atacağına madem öyle sende 2 yıllık bi iletişim fakültesi bitirseydiniz sende öğretmen olsaydın ozaman. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş terbiyesizliğin bu kadarı. Bu kadar kapı gibi öğretmenlik diploması olanlar atanamayıp açıkta kalırken hiç bi okulun 2 yıllık mezun birini öğretmen diye okuluna aldığını görmedim ben. Daha fazla terbiyesizlik yapma öğretmenlerede laf uzatma kadroluymuş sözleşmeliymiş diye.
HlyaracGzel yaw hee hee işine bak destan yazmiş cwp wermeyi istemeyene bak hadi uğraşamam 🤛🏻
deletedmom11 Cahilciğim öpüyorum seni 💋 kıyamam işine gelmeyince ne de güzel susar otururmuş aferin kız sana 👍👏
- Düzenlendi
YazCilegi Acil yazıp evhamlandırıyomu canım sende garip bi çıkış yapmışsın kalkıp kızın evinemi gidiceksin neye bu kadar evham ☺ O an cevap almak istemiştir acil yazmıştır sanki acil yazanlar için burda hazırda bekleyen ambulanslar filanmı var boşa geldi olsn. Gir oku veya okuma seni ilgilendirir.