Asel12344588 ireemmtn29 Diyarbakır yaşargil kadın doğum hastanesindeki doktorlar iyimi Oray giden var mı kızlar ?
ireemmtn29 Asel12344588 ben bir defa gittim şaka gibiydi oda dapdar karanlık usg cihazı 50 senelik vardır hatta ilk oraya aldım özellerle başlamak istemedim kalp atışı dinletmedi çok kötü geçti genel anlamda ordan çıktığımız gibi özele gittik kalp atışlarımızı dinledik
Fatmanuraksu21 Asel12344588 hemcinslerimi kötülemek gibi olmasın beni terslediler erkek doktorlar baya ilgi gösterdi benim görüşüm
Esrass21 Baglardayim bende gercekten asiri sicak 36 haftamdayim bklm lohusqlik da nasil yapicam Allah yardimcimiz olsun 😬
ireemmtn29 Fatmanuraksu21 bizim de daha kurulum yapılmadı 🥵 Ay bu sıcakalrda bulantılar hiç hiç çekilmez klimanız geldiğinde yatın gündüzleri en azından uykuda şu sıcakları atlatsaydık 🙏🏻
Fatmanuraksu21 ireemmtn29 ben normalde Urfalı idim burası da Urfa gibi bildiğin kaynıyor durulmuyor bulantiylada perişanlık
ireemmtn29 Lavinya21 yani ben Adanadan geldim bana geçen seneye kadar hiç sıcak gelmezdi bu sene hamilelikten sanırım piştim öldüm ama ev değiştirdik oturduğum ev çok sıcak 4. kat
Fatmanuraksu21 ireemmtn29 ben sürekli gidiyorum canim iyi doktora denk gelmemissin ben her gittiğimde kalp atışında dinletiyor bebegide gösteriyor ben erkek doktora gidiyorum ama kadın doktorlar senin dediğin gibi tersledi
ireemmtn29 Sevoburo harikasınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah biz de Genesis Burcu İmre takipliyiz 🥰
Lavinya21 ireemmtn29 oraların sıcağı meşhur valla evlenmeden önce 6 ay kaldım yazın üstümü ıslatıp gidiyordum bahçeye çıkınca 5 dk da kuruyordu üstümde ya
Esrass21 ireemmtn29 burcu imrede gecensene takipliydim ama genesisde malesef kendi doktorun doguma girmiyor acikcasi ben dogumda memnun kalmadim ama doktorumdan memnundum
Ayseguller AlyaBeren merhaha. Doğumunuz gerçekleşmistir duye düşünerek soruyorum. Sabire hocada yaptiysaniz eger nasıldı dogumu? Memnun kaldınız mi acaba
Hlyamstf Bende Diyarbakır tokilerde oturuyorum 33+4 haftalığım Genesis Pınar tantekin yasara gidiyorm
Umutu Hlyamstf muayene ücretleri ne kadar acaba bende gitmeyi düşünüyorum da yani sigortalı ne kadardır acaba