Hlyamstf Bende Diyarbakır tokilerde oturuyorum 33+4 haftalığım Genesis Pınar tantekin yasara gidiyorm
Umutu Hlyamstf muayene ücretleri ne kadar acaba bende gitmeyi düşünüyorum da yani sigortalı ne kadardır acaba
Fatmanuraksu21 ireemmtn29 ben normalde Urfalı idim burası da Urfa gibi bildiğin kaynıyor durulmuyor bulantiylada perişanlık
Fatmanuraksu21 ireemmtn29 ben sürekli gidiyorum canim iyi doktora denk gelmemissin ben her gittiğimde kalp atışında dinletiyor bebegide gösteriyor ben erkek doktora gidiyorum ama kadın doktorlar senin dediğin gibi tersledi
Esrass21 ireemmtn29 burcu imrede gecensene takipliydim ama genesisde malesef kendi doktorun doguma girmiyor acikcasi ben dogumda memnun kalmadim ama doktorumdan memnundum
Dicle4589 Bende Diyarbakır bağcılarda oturuyorum 27 haftaya girdik devlte hastanesinde mesut bala çok memnun kaldım bide baglar hastanesinde veyis keskin ikisinde gidiyorum
Fatmanuraksu21 Dicle4589 benimde doktorum mesut bala ama çoğu zaman randevu bulamıyorum gayet memnunum
yigitmom_ Merhabalar bende Kayapınar bölgesinde oturuyorum. Genesis Hastanesinde Mahmut Erdemoğluna gidiyorum. 19+6 haftalığım 😍
Dicle4589 Fatmanuraksu21 bende hep mhrsden takip ediyorum ayda bir gidiyorum sende sık sık mhrs baksan randevusunu bulursun
yigitmom_ ireemmtn29 Teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın ❤️ 12. Hafta da cinsiyeti öğrendik Kızım olacak inşallah ❤️
Zehraadnn ireemmtn29 aynıı durumdayız nevruz tarafında oturuyorum yeni klima aldık gelmesini bekliyoruz mide yanması uykusuzluk biz 32 olacağız sadece 😂😂🥲
Gg123 Bende Diyarbakır forum tarafın da oturuyorum 17+4 haftalığız ikinci gebelik bende yeni klima taktırdım diğer türlü bu sıcaklarla başa çıkamazdık