Zeynepdefne23 --Edanur- bende burcu hanima gidiyorum . Lakin sans mi bu doktor isi bilemem. Ben gayet memnunum.
Ebbruc ireemmtn29 bende erganide yaşıyorum ☺️ 16+1 haftalığım şuan, bulantı halsizlik uykusuzluk öyle devam ediyoruz. Klima gerçekten şart ya hayat kurtarıyo ben günün yarısında klima karşısındayım neredeyse
Umutmirzainci --Edanur- ben de tavsiye üzerine pınara gittim bunu öğrendiğim gibi bıraktım ona gitmeyi.. Takipli doktorum gelmeyecekse ne diye düzenli ona gideyim ki Herhangi bi hastane doktoru bile sabah akşam fark etmez gelirim dedi 🤷🏻♀️
--Edanur- Umutmirzainci kesinlikle çok saçma değil mi değiştirdiğim gibi ilk gittiğim doktora sorduğum şey doğumuma girmeyeceksiniz hiç gelmiyeyim güldü adam bana Genesis saçmalık ötesinde gerçekten
--Edanur- Kontes001 hafta içi dört hafta sonu 8 bu ekstra ücret yani gerçekten ne gerek var hepsi para tuzağı
Umutmirzainci Kontes001 evet evet 👍🏻 farktan bahsediyorsunuz tamam 👌 ben bu kadar uygun olamaz diyordum okurken çünkü ben de gittim sonra aynı doktor girmez nöbetçi olan girer deyince bıraktım oraya gitmeyi
Umutmirzainci --Edanur- zozan durguna gidiyorum 🤭 gebelik boyunca gitmeidğim birinde doğuma karar verdim
Limonlukek21 Umutmirzainci memnun kaldınız mı ben 4 kez oldu gidiyorum memnunum haftaya da kontrolüm var
ireemmtn29 yokusbebek hayır ama orada doğdum büyüdüm evlenince de kendi memleketime geldim diyarbakırlıyım aslen 😻
Umutmirzainci --Edanur- irfana gidiyordum doğumu çok pahalı Pınara gittim o da heyet vermem dedi 🤦🏻♀️ öğretmenim ve eylülde işe mümkün değil başlayamam o yüzden onu da bıraktım 🤦🏻♀️
Gg123 --Edanur- bende ona gidiyorum en başından beri ilgili doktor doğum ücretleri de diğer yerlere göre çok uygun
Rojdaakk ireemmtn29 detaylı ultrason yaptırdın mi yaptirdiysan fiyatı neydi bende Diyarbakır’dayim haftaya özelden randevu Alican bunun için merak ediyorum
ireemmtn29 Rojdaakk evet 20+2 de İrfan Külahçoğlunda yaptırdım o zaman nakit 2 bin verdik şimdi ne kadar bilmiyorum 37. haftamdayım çok memnun kaldık adı gibi detaylı inceledi ilgili espirili bir doktordu
Umutmirzainci Limonlukek21 açıkçası memnunum demek için pek görmedim 1 kere gittim aşırı seçiciyim kesin uzun süreli gitsem vazgeçerdim 🤭 heyet raporu veriyor diye gittim yarın da zaten doğum var 🥰
Limonlukek21 Umutmirzainci neden vazgeçerdiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah süreçten sonra imkanınız olursa yorumlarınızı yazarsanız sevinirim ☺️
Ayseguller Ceren6714 merhaha. Dogumu sabire hocada mı yaptınız? Nasıl geçti sezaryense eger. Bilgiye ihtiyacım var 🙏🏻
Ayseguller AlyaBeren merhaha. Doğumunuz gerçekleşmistir duye düşünerek soruyorum. Sabire hocada yaptiysaniz eger nasıldı dogumu? Memnun kaldınız mi acaba