susaMom_ Aerithma Doktorum durumu normal görüyor gelişim olmaya devam ettiği için gelişim durursa sezeryanla alacağız diyor
Yamantosunannesi 35+4 olarak dün doktora gittim bizim bebeğin kilosu 2905 gr boy 49 cm çıktı. Ama aile olarak zaten uzun ve iri doğmuşuz genetik de etkili bizde.
susaMom_ Yamantosunannesi Minyonum zaten ben bebekte o şekilde ilerliyor şuan 2150 gram doğana kadar 2.5 kg gelmesi lazım en az ödem atması vs olunca kilosu çok dusucek 🥲
TazeAnne02 susaMom_ Sorun şu 3 hafta da ortalama 250 gram alıyor. Kilo alımı o yüzden yavaş geldi bana 35. Hafta da 2 kilo bile gelmeyecek gibi doktorumda 38 den sonra alırız demişti
Gencanne42 susaMom_ 34 haftada 2385 gr di yarın 36 oluyoruz hafta içi gideceğim kac oldu acaba merak ediyorum
ikiminikannesi_ Sermec27 canım senin kaç kilo dogu edakarakus ben ismi değiştirdim benimkide geriden geliyor
ikiminikannesi_ Sermec27 36 hafta 2400 canım kuvozden korkuyorum bejde benimki her an geliyormuş bebek.kanalda bekliyot ciger gelistirici vuruldu hiç kilo almıyor tamamen durmuş benimkide
Sermec27 ikiminikannesi_ ben ciğer geliştirici olmamsmtm canım belki ciğer geliştirici olduysa girmez küveze inşallahta girmez
ikiminikannesi_ Sermec27 ilk dozu oldum sekeri fırlattı ama hayatımda görmediğim rakamları gördüm bugun
Sermec27 ikiminikannesi_ evet şekeri fırlatıyor diye duymuştum inşallah sağlıcakla kavuşursun canım evladına