Okyanusolmak 40+2de doğurdum ki geç dogurmayi her zaman öneririm bı sıkıntı yoksa. 2730 doğdu kızım 2640la çıktık. Ne sarılık ne kuvez. Önemli olan haftasını doldurması bence. Zayıflık önemli değil. Kızım 5 yaşına girdi. Hala çok zayıftır 😄
susaMom_ Okyanusolmak zayıflık değil zaten mesele 700gram doğanda yaşıyor Allah’ın izniyle gelişim geriliği varmış bebeğimin 5 hafta
mommys1 susaMom_ aaa kusura bakmayın ben hiç tarihe bakmadım birisi tekrardan yazınca post yeni sandım başınız sağolsun cennette bulursunuz inşallah ☹️ 🙏
Yesimdeniz susaMom_ benim 35+5 haftalık son adet tarihine göre ama bel çevresi 2 hafta önden gidiyo 37+6 haftalıktı 4 temmuzda gittiğimde kilosu 3.100 gr dedi doktor şuan adetim göre 36 bel çevresine göre 38+2 haftalık gözüküyo
susaMom_ Yesimdeniz Valla önden giden bebeği tam bilmiyorum da bebeğinde gerilik olanlar yenidoğan yoğun bakım ünitesini iyice araştırsın her tedaviye ulaşmaları çok önemli
mommys1 susaMom_ 6 ay oldu canım doğum yapalı notlarımda duruyormuş ordan bakmıştım Allah sizede en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin 🙏❤️
Yesimdeniz susaMom_ evet bazıları kötü çıkıyo pek ilgilenmiyo heleki istanbuldaki haberi duyduktan sonra hiçbir doktora hemşireye güvenemiyorum
susaMom_ Kayalp 1 haftadan sıkıntı olmuyor canım 3 hafta gerilik varsa sebebini araştırın ben bilmiyordum 5 haftalık geriliği olduğunu doktorum normal dediği için hep normal diyordum Allahım nasip ederse 2. Gebeligimde çok araştırmasını yapacağım
buseyusuf27 susaMom_ bnm kızımda 1 hafta gerıden gelıyordu 36 haftada doğdu 2020kg 46 cm olark kuveze grmedı sukur smdi oğluma gebeym buda 1 hafta öndr gdyo 3050kg 49cm son 1 haftam vr doğuma 🤭 oyuzden her cocuk farklı korkmayın saglıklı olsunlar yeter
susaMom_ buseyusuf27 Bitanem 5 haftalık geriliği varmış bebeğim 3. Gününde pulmoner hipertansiyon sebebiyle vefat etti
buseyusuf27 susaMom_ allahım sabır versın cnm cok üzüldüm 🙄 acın acımdır herseyde vardır hayır derler böyle olmasaymış keske 😔