Toprak-Elif Yarenm9 bir an önce başla ve bitir eğer yardım edenin yoksa daha zor… Bennherseyjmi kendim yaptım. Evde 10 yas8nda bir oğlum var onun için buzluğa yemeklikler ayarladım koydum. Kızın kıyafetleri yıka ütüle valizi hazırla dolabı yerleştir yaptım. Ev temizliğini yaptım birde ise git gel sersem oldummmm. Artık günler geçsin diye dua ediyorum…
metemom_ Toprak-Elif kız hadi doğurun da sıra bize gelsin Ağustos annesi olarak arkanızda bekliyorum. 😂
Toprak-Elif metemom_ Anam bizde Haziran annelerini bekliyoruz. Onlar dogursa bize de sıra gelecek 😁😁😁
Fatossubasii 34+1 Bebişimin kıyafetleri yıkamdı ütülendi,biberon emzik süt sagma makinem yıkandı,valizimde hazır bebişimi bekliyoruz sağ salim 🫶🏻
Yamanmomy Toprak-Elif Sıcaklar fena vurdu bizi allahtan temmuzun ilk haftası doğumum 33 haftalıgm bende herşeyimiz hazır ama şu 1 ay nasıl geçi sk böyle sıcakta bilemiyorm 😣😊
Mer3459 Toprak-Elif 34+3 tem selamlar zorlanmaya başladım epey yürürken bile ağrılarım da oluyor hazırlıklarımız bitti çantamız hazır beşiğini bekliyorum bu hafta gelecek bakalım bebişler kaçıncı hafta da gelecek 😊
Toprak-Elif @Symnr166 @Syda01 @Yarenm9 @Dlar @Bebekayik @Zynp12 @MLKYB @Fatossubasii @Yamanmomy @Mer3459 Doğuran yazsin kızlar buraya @metemom_ bizi bekliyyy😁😁😁 Bu arada Cinsiyetler neler isimler belli mi ?
Dlar Toprak-Elif yaaa belli olmazmı cinsiyet erkek ismi uzay olucak inşallah , ablası koudu ama bizim oğlan beni çok yokluyor buaralar gelmesin diye dua ediyorum en az 2 hafta daha bekler inşallah sancıdan mahvediyor
Syda01 Toprak-Elif 32+5 haftalığız oğlumuz olacak Allah’ın izniyle insallah Kerem koymayı düşünüyoruz
MLKYB Toprak-Elif oğluşumuz olacak ama hala isme karar veremedik Çocuk sonunda adına kendi karar verecek😂
-SerDam- Toprak-Elif 29+1 haftalığız ama bizde temmuz annesi olucaz çünkü ikiziz 😍😍 manisa da çok sıcak şükür ki klimalar war🤣 herseyimiz hazır bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler 🥰🥰
Toprak-Elif -SerDam- Ayyyyy ben İzmirde yaşıyorum ama doğumu Manisa Sehir hastanesinde yapacağım Allah izin verirse…
Toprak-Elif MLKYB o doğunca bana bu ismi verin der merak etme 😁😁 ikilemde mi kalıyorsunuz hiç mi isim yok akılda? Ben en çok Defne & Ceylin & Ecrin arasında kalmıştım.