Toprak-Elif 33+3′den selamlar. Temmuz annelerim hazır mısınız doğuma… Hazırlıklar bitti mi ? Ağrılar, Sancılar, Şişlik, odemler ne alemde ? Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı insallah🙏
Syda01 Toprak-Elif 32+5 haftalık olduk Adana sıcaklarında ne kadar iyi olunabilir bilmiyorum nefesim daraliyor emzik biberon kaynatilacak bi tek yikams ütüleme ışleri bitti şükür bi pijamam kaldi onu utuleyecegim
Yarenm9 Toprak-Elif Toprak-Elif 33 bitmek üzere ve hiçbir şeyimiz hazır değil 🥲 Bu rahatlık neden bilmiyorum ama bir an önce başlamam gerekiyor farkındayım 🤭
Bebekayik Toprak-Elif 35+0 🥹 ayaklarımın altı çok acımaya başladı sanırım zamanla yara da olabilir hepte uzatıyorum ama yinede olucak olan oluyo
Zynp12 Toprak-Elif 33+5 İzmir sıcağında ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyiz işte. Sağa donemiyorum sola donemiyorum uykularim yok sabah 4 de alarm gibiyim uyanıp uyuyqmiyorum artık. Ayak altlarim yanıyor, Hazirliklar bitti sadece havlusu bebek bezi kaldı onlarida bu hafta alıp artık bitireceğim 😇
Yarenm9 Yarenm9 eksik kıyafetlerimiz ve ürünlerimiz var kargoya verilmesini bekliyorum,onlar da gelsin başlarım sanırım 🤗
Toprak-Elif Yarenm9 bir an önce başla ve bitir eğer yardım edenin yoksa daha zor… Bennherseyjmi kendim yaptım. Evde 10 yas8nda bir oğlum var onun için buzluğa yemeklikler ayarladım koydum. Kızın kıyafetleri yıka ütüle valizi hazırla dolabı yerleştir yaptım. Ev temizliğini yaptım birde ise git gel sersem oldummmm. Artık günler geçsin diye dua ediyorum…
Toprak-Elif Zynp12 bende izmir sıcağında boğuluyorum. Sabah 5-6 arası uyanıyorum ise gidene kadar uyanığım. Ayaklarim davul gibi oldu. Sadece emzik biberon kaynatıp valize ekleyeceğim geriye kalanları hazirladim. Ama ise git gel sersem gibi kalıyorum… Izmirde nerede oturuyorsun?
MLKYB 34+3 tüm hazırlıklar tamam ama havanın ısınması mahvetti nefes almak istiyorummm😭😭 Valizimizde hazır beklemedeyiz🤭
metemom_ Toprak-Elif kız hadi doğurun da sıra bize gelsin Ağustos annesi olarak arkanızda bekliyorum. 😂
Toprak-Elif metemom_ Anam bizde Haziran annelerini bekliyoruz. Onlar dogursa bize de sıra gelecek 😁😁😁
Fatossubasii 34+1 Bebişimin kıyafetleri yıkamdı ütülendi,biberon emzik süt sagma makinem yıkandı,valizimde hazır bebişimi bekliyoruz sağ salim 🫶🏻
Yamanmomy Toprak-Elif Sıcaklar fena vurdu bizi allahtan temmuzun ilk haftası doğumum 33 haftalıgm bende herşeyimiz hazır ama şu 1 ay nasıl geçi sk böyle sıcakta bilemiyorm 😣😊