Mineveikiz kızlar yanlış anlaşılmak istemem ama 70 80 doğum için çok uçuk fiyatlar karı koca memuruz diyarbakirdayiz 13 mu ne öyle bişey dendi gayet güzel ilk doğumum da aynı hastanede oldu 30 a kadar okeydim ama üzerini asla vermem saçma yani doğum eylemi zaten kendiliğinden olan bişey hele normal doğum için o paralar bilemedim alıp benislere harcayin çünkü özelde farklı hiç bişey yok devletin yoğunluğu için tercih etmedim yoksa bende eşim de hemsireyiz kendi calistigimiz hastanede dogururdum geçerdim

ESMAARAS ben de bugün görüştüm. Doğuma kadar fiyatların değişebileceğini, fiyatın sabit olmadığını belirttiler

Zuzuuss merhabalar hangı hastanede hangi hastahanede doğum yaptınız

3458 batı Hastanesi’nde doğum yaptım ben Diyarbakır da Zozan hoca var kendisiyle yıllardır devam ediyorum fiyatları da ortalama bence

• 3458 bunu yanıtladı.

Zuzuuss peki doğum ucretı ne kadar bende nasipse Kasım sonu gbı doğum yapacağım ilk genesıse gittım şimdi hastane arastıyorum hem doğum hem muayene için .

Zuzuuss
          Hangi hastaneye gidiyorsunuz bende yeni taşındım sayılır diyarbakıra

Edanur65
          Dün sordum
          Normal 14 bin
          Zorunlu sezeryan 16 bin
          İsteğe bağlı 31.500

Ilay-1 ayy çok teşekkür ederim peki fiyatlarda zam olucak mı bilginiz var mı

3458 kamuya indirimi var normal indirimle beraber doğum 12 dedi muayene de 695ira

• 3458 bunu yanıtladı.

Ozel gungoren hastanesi 15 bin demisdi zam geldimi bilmiyorum bahcelievler medicana 33.500 demisdi sordugumda orayla hala kararsizim ilk dogumum orda oldu dr um disardan geldi hastaneden memnun kaldim ama suan bildigim bi dr yok bakalim hangisinde karar kilicamm

Gaziantep Liv muayene ücreti 1415ti 1640 olmuş. Normal, sezeryan fark etmiyor doğum ücreti 32 diye biliyorum henüz gidip kendimiz konuşmadık