Mineveikiz normal 48 sezeryan 52 dediler 2 hafta önce 🫣
❌Özel Hastane Doğum Ücretleri❌
Mineveikiz kızlar yanlış anlaşılmak istemem ama 70 80 doğum için çok uçuk fiyatlar karı koca memuruz diyarbakirdayiz 13 mu ne öyle bişey dendi gayet güzel ilk doğumum da aynı hastanede oldu 30 a kadar okeydim ama üzerini asla vermem saçma yani doğum eylemi zaten kendiliğinden olan bişey hele normal doğum için o paralar bilemedim alıp benislere harcayin çünkü özelde farklı hiç bişey yok devletin yoğunluğu için tercih etmedim yoksa bende eşim de hemsireyiz kendi calistigimiz hastanede dogururdum geçerdim
ESMAARAS ben de bugün görüştüm. Doğuma kadar fiyatların değişebileceğini, fiyatın sabit olmadığını belirttiler
- Düzenlendi
Mineveikiz bahcelievler medicana normal doğum 35bin hala
Zuzuuss
Hangi hastaneye gidiyorsunuz bende yeni taşındım sayılır diyarbakıra
Mineveikiz en son dorukta 35 bin tlye çıkardılar ablamın gelinini..
Mineveikiz dogum ucretını bılmıyorum ama muayeneye be kadar oduyorsunuz
Mineveikiz 35 bin tuttu konya Medicana
@1prensesannesi__ bende Avcılar Anadoluda takipliyim hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Mineveikiz medicanada doğum ücreti ne kadar acaba
zehraaxr ugras sahin demir siz?
Ozel gungoren hastanesi 15 bin demisdi zam geldimi bilmiyorum bahcelievler medicana 33.500 demisdi sordugumda orayla hala kararsizim ilk dogumum orda oldu dr um disardan geldi hastaneden memnun kaldim ama suan bildigim bi dr yok bakalim hangisinde karar kilicamm
Gaziantep Liv muayene ücreti 1415ti 1640 olmuş. Normal, sezeryan fark etmiyor doğum ücreti 32 diye biliyorum henüz gidip kendimiz konuşmadık
Mineveikiz konya da 35 bin