Mineveikiz neeeee lütfen hayır olmasın lütfen bize 24 bin dendi özel Medifema ona göre ayarladık kendimizi ama adam temmuza kadar zam gelmicegini dedi yarın gidicem inşallah yükselmemiştir ya 😔😔😔😔

Lalemmm12 temmuzun kaçı doğumunuz. Benim ortasında. Özel bir hastane takipliyim. 25 milyar fiyatı fakat haziranda zam geliceğini söyledi temmuzda yansıtıcaklar o zammı galiba anlamadım başı olursa temmuzun yardımcı oluruz size dedi ama ortasından itibaren zamlı ödersiniz dedi. Belki sizin hastanede öyledir.

Şişli memorial sezeryan olacağım 70 bin hepsi. :( Fiyatı sabitledik ama ilk konuştuğumuzdan bu yana 20bin arttı…

Sezeryan günü alırken bende sordum Esenler Medipole tam fiyat söylemediler ama haziran ortası gibi yüzde 30 yada 40 zam gelecek dediler

Buse344161 Haziran da doğumum ama bize temmuza kadar zam gelmicegini ondan acele etmeyin demişti adam erken gelirse zam üzülürüm

8 gün sonra

Mineveikiz canım bayram tarifesine denk geldik hepimiz postlarıma bakarsan anlarsın zaten biz 24 binle anlaştık sadece sabitleme için haftam yetmiyordu 1 hafta arayla 30 bine yükseldi bildiğin bayram tarifesi doktorlar bayramda izin yapamicak haliyle böyle zam yedirdiler bize

Mineveikiz eyvahlar olsun o zaman benim sorduğum hastane de 35 yapmıştır 😩 bursa medicalparka gidiyorum üç ay önce sormuştum 23 demislerdi zam gelir mi demiştim.evet demişlerdi geçen ay doktor kontrolünde anladık zam geldiğini ama kaç olduğunu sormadım ☹️

Lalemmm12 maalesef ki🤦‍♀️ önceden para verme olayını da kabul etmiyorlardı illaki etkilendik mecburen fiyat artısından🤦‍♀️

Mucizeayla muayene ücreti de 1280olmus 2 hafta önce gittiğimizde o fiyattan ödeme yapmıştık 🤦‍♀️ galıba 6ayda bi zam oluyormuş hastanelerde 🤦‍♀️

Mineveikiz 30 olur diyodum ama 35 olunca üzüldüm şuan yaaa benim birde ikiz gebelik onda da ekstra ücret koyuyolar üstüne gerçekten keşke devlet hastanelerimiz fazla olsa yeterli olsa da özele gitmek zorunda kalmasakk yazık