1prensesannesi__ Mineveikiz avcilar anadoluya kontrole gidiyorum normal dogum 19bindi sene basi muayene 850 3 gun once muayeneye 850 verdik dogum fiyatida degismemistir heralde 😃
Tuba-M55 Mineveikiz tüm hastanelerde mi yükseldi acaba. Beylikdüzü medilife a gidiyorum bilgisi olan cevaplar belki 🤦♀️
Mineveikiz Tuba-M55 6 ayda bir fiyat güncellemesi olduğunu duymuştum yükselmiştir diye düşünüyorum 🤦♀️🥺
edasaribek Kiz bu fiyatlar neeee agzim acik bakiyorum 2021 yilinda 4.500 e sezeryan olmustum bundada devlete gidiyorum bakalım insallah bu sekilde memnun olmaya devam ederim
Elifcahhnnnn Mineveikiz samsun büyük Anadolu’dan 35 bine doğum paketi aldık. Ama bizede bu fiyatın akşam sabahlık olduğunu her an zam gelebilecğini söylemişti. Bu fiyatlar aşırı artık saçmalık
Mineveikiz Elifcahhnnnn evet 1 gün içinmiş galiba yoğun bakım için ücret olmayacağını 10 gün çocuğun muayenesi ve ilk aşıları yazılması kapsıyormuş çok fazla cidden🤦♀️
Filiz-02 Mineveikiz İstanbul Bahçelievler Medical park hastanesi dün bize doğum paketi sundu 50 bin ama heran zam gelebilir her hastane aynısını söylüyor haziran temmuz arası 2 zam bekliyorlarmış
Mineveikiz Filiz-02 Konya Medicana da sordum benımde temmuz ağustos gibi doğumum zam gelir mi tekrar diye yok gelmez dedi umarım gelmez tekrardan 🤦♀️
Mucizeayla Filiz-02 evet burda da doğum paketleri 50 bindi sorduğum zaman ama 3-4 ay geçti üstünden geçen ay zam yaptılar sanırım ben dogurana kadar tekrar zam gelcek 😩
Mineveikiz Babymom07 umarım 🥹 benımde temmuz ağustos zamlanır mı tekrar diye sorduğumuzda zamlanmayacagını demişti umarım öyle de olur🥹
14022024 Bugün bahçelievler Medipol hastanesi görüştük normal doğum 16 bin mecburi sezeryan 24 bin dediler ( Dr muhabbet hanım )
14022024 ESMAARAS bilmiuorum değişip degismeyecegini bugün bana doktorum için verilen fiyat buydu 24 bin zorunlu sezeryan dediler isteğe bağlı farklı olabilir
misscenger ESMAARAS ben de bugün görüştüm. Doğuma kadar fiyatların değişebileceğini, fiyatın sabit olmadığını belirttiler
gizemvatanseverbal Suleyeslyrt doktorum oranın değildi, anlaşmalıydı. Ben hastaneden pek memnun kalmadım açıkçası. :(
Mineveikiz Mucizeayla evet benimde ikiz özellikle onu da sordum ikiz ve tekte fiyat ücreti oluyor mu diye olmadığını söylenildi