MuhammedYusuf56 Mer3459 bizde 35+1 aramızda çok az var artık çok herşey çok zor geliyor hayırlısıyla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Mer3459 MuhammedYusuf56 sıcaklarda hepten kötü oldu nefes alınmıyor hep kışın doğumlarımı yapmıştım bu denli zor değildi amin canım inşallah sağlıkla alırız ❤️
Makbule_ 12+3 bulantı ve ağızda tükürük birikmesi sizde yaşadınız mı ne zaman bitecek bulantıdan da kötü durum kızımda yaşamamıştım herkes yut diyor yutsam kusarım günlerim geçmiyor 😔
Ozlem23MZS Makbule_ 3. Hamileligim halen kükürme illettinden kurtulmuś degilim. 21+4 günlük. Sakız dene iyi geliyor. En azindan tukurmeni önlüyor. Gercekten cok zor bir durum sosyal hayati perişan ediyor.
Momcrn Ebrusisli çok tuzlu şeyler yeme canım ödem oluyor erken şişmek için son zamanlarda şişersin tuzlu yiyorsan çok ondan da olur
Ebrusisli Momcrn valla aslında yemiyorum çok tuzlu genel olarak ekşi yiyiyorım herşeye limon sıkıyorum suyumdan yediğim herşeye ama bu şişlik geçmiyor birde canım yanıyor ayaklarım yarılacak gibi hissediyorum
Aysegul7766 Sbhakcnn 34 haftalık olduk 🥰🤰 ve hala doğum çantamı hazırlayamadım 😅 üşengeçlikten herhalde
ozgeerkan73 Aysegul7766 ben azar azar aldim ama öyle evde duruyordu bi türlü çantayı hazirlayamiyordum. 34 haftalikta hazırladım sonunda 😃 şuan 37 + 4 olduk 🥰 Bu hafta hazırla derim insan üşengeç oluyor ama bu hafta hazirlasan senin için iyi olur sonradan hiç gücün olmuyor
Aysegul7766 ozgeerkan73 🥰 herşey yıkandı ütülendi eksikliklerde bir iki güne biter bu hafta herşeyi hallederim inşallah