Ebrusisli Momcrn valla aslında yemiyorum çok tuzlu genel olarak ekşi yiyiyorım herşeye limon sıkıyorum suyumdan yediğim herşeye ama bu şişlik geçmiyor birde canım yanıyor ayaklarım yarılacak gibi hissediyorum
Momcrn Ebrusisli bende öyleyim ya ben 35haftalığım yürüyemiyorum ayaklarım çok şişti tabanlarım ağrıyor yürürken
Cagladogandilek Sbhakcnn Ebrusisli Bende sizinle aynıyım çok ekşi yiyorum limon hastasıyım zaten severdim hamileliğimde daha bir düştüm sankiii 😐 31 haftalığızz sadece bebiş kilo aldı bende hiçbirşey yok ama tuz ve limon konusundan dolayı ödemlesmelerimiz baş gösteriyorr dikkat etmemiz gerekkk artık sanırımmm😌😌
aysegul1122 serapmusta 20ler nasıl geçti hiç anlayamadım. 10lu haftaları gün gün sayıyordum hatırlıyorum ama sanki 20+1 den 30+1 e atla üç gibiyim. Arası hızlı geçti bende. Gerçekten de 2.trimester balayı dönemiymiş bu işin 😂
Ebrusisli Momcrn rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama havalar ısındığı içinde böyle şişiyoruz
Lilamavi _almirasmom demsyin öyle suaN 34 hastalığım ve suyun cok cok azalmış belki doguma alabilirler bekleyebildigi kadar beklesin