Babymom07 sumkiz genelde herkes aynı şeyi düşünür bir an önce büyüsün ister zaman akıp gidiyor bir bakacaksın günün gelmiş 💕 banada yavaş geçti gibi geliyor sürekli şu kadar gün bu kadar gün diye baktığımdan ama eşim çok hızlı geçti diyor 🙃
Syda01 kubraanil93 aminn insallah canim bizim minik birwz ilerde gidiyormus bir de benim ikinci sezeryan olacak o yuzden bi 10 15 gün once alabilirix dedi doktorum cok korkuyorum 😔
kubraanil93 Syda01 Korkma bence sezeryansa aslında şanslısın benim ilkde normal buda bi aksilik olmaz diye düşünüyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Lilamavi _almirasmom demsyin öyle suaN 34 hastalığım ve suyun cok cok azalmış belki doguma alabilirler bekleyebildigi kadar beklesin
Mervenr00 Sbhakcnn 36+3um sürekli karın bel ağrısı ishal durumu var kızlar doğum belirtisi mi acaba kasılmalarım da düzensiz ama sık bu aralar. Perşembe günü kontrolüm var sorucam doktora ama tecrübeli anneler yanıtlarsa sevinirim 🥹
Ranipcneg fatos2404 Mervenr00 Canım bende 36+3 benimde bel ağrım ve kasılmalarım oluyor karında sertlikte var bende bir an taş gibi oluyor sonra geçiyor yalancı sancı diyorlarlar dün gece aşırı oynadı ve sürekli kasılma oldu bende Çarşamba günü nst giricem bakalım doktor ne diyecek erken gelecekmis hissi var kız erken geliyor diyorlar .