Deniz25 Aysellll 25 yumurta toplantı 4 ü döllendi 4 ü içinde birinci kalite dediler. Transfer edilen embriyonun kalitesi büyümesi falan çok iyi demişti doktor. Tutunmaya meyilli dediğimiz embriyolardan dedi. Daha hiç test yapmadım idrardan bakmadım yani. Baksam çıkarmıki 🙄
Umudumm Canım beniim inşallah güzel haberler alırsın hayırlısıyla. Cok zorlu bir süreç ben yaşamadım ama cok yakınımdakilere şahit oldum. İnşallah ilk denemede hemen olur da yine o stresi çekmek zorunda kalmazsın. Cok pimpirikli olmamaya çalış doktor yat dediyse yat ama yat demediyse devamlı yatıp nolcak diye düşünme bi şeylerle meşgul et beynini oraya odaklanmamaya çalış canım. Umarım güzel haberler alırsın merakla bekliyorumm 😍
Fatma76 Deniz25 benim de tüp bebek Ben hamile olduğumu hemen anlamıştım 😬 Göğüslerim ağırlaştırılmıştı Bide transferden 1 hafta sonra uçak yolculuk yapmıştım ilk defa uçak tutmuştu beni yanı ben hemen anlamıştım dualarım seninle
Lamelif Deniz25 neden kandan gebelik testi yaptırmıyorsun ben transferin 5. Günü kanda testten öğrendim meleğimin müjdesini ❤ İlla hastanenin söylediği günü beklemeye gerek yokki transferin 5. Günü Beta Hcg değeri 34 çıkmıştı 🙏🏻
Deniz25 Lamelif bu akşam yine iğne olmaya gidicem ordakilere sorarım test yapıyorlarsa kan testi yaptırırım. Ayyy içimi bi heycan bastı. Benim kasık ağrım baştan beri vardı ama bende öyle lekelenme falan olmadı. İlla olmak zorunda değil sanırım.
anneninbiri Deniz25 benim de tüp bebek benimde hiç belirtim yoktu olmadı diye çok düşündüm kan tahlili yaptırmaya bir gün kala adet gibi kasık ağrım başladı ağladım bütün gün adet olcm tutmadı diye şimdi 29 haftalık çok şükür rabbime rahat ol dua et canım 🙏
Deniz25 anneninbiri mAşallah hayırlısı olsun 🤲🏼 Lekelenme falan oldumu. Bende hiç öyle leke falan olmadı. Sadece kasık ağrısı var ayrıca belimdede ağrı yok. Ben bi oldu olmaması için bi neden yok diyorum bi olmadı galiba diyorum. Hayırlısı 🙏🏻
Bahar1187 Deniz25 adet ağrısı tutunmanın en kuvvetli belirtilerinden mide bulantısına takılma o ilaçlardan ayrıca hiç belirtisiz tutan da var ben hep 8. Gün kanda beta baktırdım daha fazla bekleyemiyordum eğer varsa mutlaka çıkar yaptırabilirsin kan testi
ybulut Deniz25 merhaba bende tup bebek ile 11+4 hamileyim. Transferden 10 gun sonra kan testi yapilmam gerekirken dayanamayip 9 gun yapmisyim testi gebe oldugumu ogrendim.su an test yaptirmis olsaniz kan testinde cikacaktir mutlaka. Benimde transferden sonra bel agrim gogus hassasiyetim kasik agrim filan olmustu
Deniz25 ybulut ben bugün 10. Gündeyim. Belimde çok ağrı olmadı göğüslerimdede öyle inanılmaz bir ağrı yok sadece büyüdüler ama çok hormon ilacı iğnesi kullandık bunlar ilaçlardan. Ama kasık ağrısı benim bütün modumu aldı götürdü. Kimi tutunuyor diyo kimi ağrı olmaz adet gelcek zorlanıyor diyo. Tabi ben kendi doktoruma sordum bi önem taşımıyor ilaçlardan olabilir birde benim yumurta toplama işleminden bi iki tane kalmıştı onlarda ağrı yapar dedi. İnşallah olmuştur Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏼
ybulut Deniz25 ama tup bebek normal gebeliklere gore gercekten cok zor . surekli kanamam oluyor ilac ve igne kullaniyorum. Tup bebek tedavisinden bu yana sadece yatihorum ayaga kalkmam yasak
MosKaz ybulut Zor gerçekten ama şükürler olsun bende hüç kanama olmadı, 26 haftadayım sürekli Progestan kullanıyorum o yüzdendir.
BabasIOnuCokSevermis ybulut kanamalarınız ne şekildr oluyor acaba benmde oluyor ve tüp bebekle oldu çok şükür şimdi 7+1 hamileyim kanamalar korkutuyo beni. Risk yok dedi doktor ama iyice kırmızı geliyo çok korkuyorum
ybulut Deniz25 insallah canim ALLAH im butun emeklerimizin karsiligini versin. Bendede yumurta toplama sancisi cok surmustu kan tahlili ve ifmdrarda cikar sonun benimki 9 gunde cikti bak istersen canim. Moralini yuksek tut olumsuz seyler dusunme . hersey honlune gore olur insallah
NurdanHakan Deniz25 merhabalar öncelikle hayırlı olsun benim en yakın arkadasım bu şekilde tüp bebek ile hamile suan transfer yapıp geldi ve hiç haraket etmeden sadece yattı bende hergün ziyaretine gidiyordum destek için onu kasık ağrısı vardı bana hep arkadasım sanki Adet olcam gibi Hissediyorum diyordu ama ki doktorun test için verdiği tarihte gitti ki hamile idi Ama doktor sizede muhtemelen öle der yat hiç bişi yapma demişti riskli olduğu için sürekli destek olmaya hergün uğruyordum yemek götürüyordum falan ve aramızda suan 2hafta var ve bende o haftalarda hamile olduğumu öğrendim insallah allah sağlıkla sizede nasip eder lütfen hiçbişi yapmadan yatın bol bol
Deniz25 NurdanHakan ilk günler yattım bende hep zaten annemdeydim perşembe günü kendi evime geldim ama evdede pek bişey yapmadım yani kahvaltı hazırla gemek yap ev işlerine hiç girmedim. Bu işte malesef böyle hep yatmak dinlenmek gerekiyor.
NurdanHakan Deniz25 olsun yatın bol bol ben normal yolla kaldığım halde hep yattım halada evde bişi yapmamaya çalışıyorum riske gerek yok iş zaten bitmez ki insallah hayırlısı ile test sonucunuz olumlu çıkar
ybulut MosKaz bende sabah ogle aksam mak uzere yoplamda 600mg progestan onun haricinde proluton depot igne yiyorum gun asiri fakat kanamam hep devam ediyor. Sukur sizin boyle bir sikintiniz yok. Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin meleklerimizi
Asia Ben normal.hamile.kaldim ama ilk gunler asiri kasik.agrim.vardi hic aklima.gelmedi hamileolacagim cünkü bildigimiz.adet agrisi. Ogrendigimde de bu nasio hamile olmak resmen adet ooamiyrum da agrisi var her an gelecekmis.gibi demistim. Rabbim hayirlisini versin sonucu paylasın bizle😍
Aysellll Ben ilk defa 10 cu günü sabah erkenden yapmışdım öylesine düşündüm çıkmaz daha erken ama silik çıkmıştı inanmadım tabiki 11 ci gün yine yaptım koyulaşmıştı biraz daha bence yap ve 12 ci gün kan verdin 427 çıkmışdı değerim benimde 1 tane embriyo transfer edilmişti çok şükür tutundu bana aynen senin gibi söylemişdi doktor iyi kalite idi bendede inşallah seninde güzel haberini alırız 🙏🙏dua edicem ben 6 yıl sonra taddım bu hiss inşallah sende tezlikle yaşarsın bu arada kaç yıllık evlisin?
Deniz25 Aysellll beş yıllıl evliyim üç yılı bebek yapmakla geçti 😬 inşallah bende sizler gibi güzel haberler alırım. Hoş bugün ağrım yok sanki sabahtan oldu biraz. İçimde garip bir his var 🙏🏻 İnşallah güZel olur 🤲🏼