Bebekim123 Behiye07 inş.canım yaaaa valla sağlıklı olsun cinsiyet hiçççöö önemli değil ama kız pek bi’tatlı tabi ki🙈😍
Behiye07 Bebekim123 benim için. Hiç farketmiyor aslında bir oğlum var istiyorum ki bı kız kardeşi olsun nedense 😍😁
Gzmbrk Behiye07 erkek doğuyorsa erkektir bende 24 haftalık olduk en bastan beri erkek doğdu içime 14. Haftada doktor erkek dedi anne ne hissederse cıkıyor bence 😄
Behiye07 Gzmbrk ya benim içime ilk oğlumda da öyle doğdu 😁😁😁 kız çok istiyorum ya diyorum ben çok istiyorum kesin erkektir 😁😁😁
Bebekim123 Ozderr orada 13 haftalıktı canım şuan 15+4 deyiz sağlıklı olsun inş. Bende hep kız hissediyordum ama artık hissetmiyorum nedense ya 😔 nubtan anlayan bi’arkadaşta erkek dedi çok emin olarak hayırlısı diyorum artık
Ozderr Bebekim123 canım allahtan hayırlısını ve sağlıklısını iste ne cinsiyet olursa olsun İnan bebişlerimizi bagrımıza basacağız dilerim ki allah kalbine göre verir 💞 öğrenince bana da söyle mutlu olurum
Eda0509 Behiye07 anam bisey göremedim ki ben 😂😂 bebikin yan yatmış popo tarafından ultrason olaydı bakardım 😄😄
Bebekim123 Ozderr elbette ki kesinlikle canım öncelikli duam o ama çok kız hissediyordum insan bide heves ediyor sonra sağlık problemi yaşayınca anladım ki hiç bi’önemi yok yeter ki o sağlıklı olsun ultrasona girmeye korkar oldum artık🤦🏻♀️