Drsnbyfatma Behiye07 kuzum daha küçük ve cinsiyet tahmin edeilebilecek bir bulgu yok ortada 😍göbiş ve kafası belli 🙈
Sedef-345 https://hizliresim.com/P1MaV5 Kızlar 12+2 haftalık ultrason fotosu bakar mısınız :) sizce kıza mı erkeğe mi benziyor 🥰🥰
Bebekim123 Ozderr elbette ki kesinlikle canım öncelikli duam o ama çok kız hissediyordum insan bide heves ediyor sonra sağlık problemi yaşayınca anladım ki hiç bi’önemi yok yeter ki o sağlıklı olsun ultrasona girmeye korkar oldum artık🤦🏻♀️
Bebekim123 Sedef-345 baktım canım seninki de benim ki gibi göbek ve kafadan ibaret 😄 bilmiyorum ama içime erkek gibi doğdu Allah gönlündekini nasip etsin 😍🙏🏻
Behiye07 Hamisanne şuan 12 haftalığım geçen pazartesi gittim talip beye çok övüyorlardı o doktoru ama rahat edemedim ayriyetten. Canan ve Nurgül hanım varmış sanırsam onları önerdiler o hastanede
Hamisanne Behiye07 ben 13 Ilıcak yarın bora beye gidiyorum çok uzun ilgilenmiyor ama ters bir adam degil
Behiye07 Hamisanne bora beyi de duydum ama bu sefer kesin 1 kişi seçmem lazım oda galiba Belgin hanım olur
Muzaffer Behiye07 valla kuzum ben dahil dört kişi inceledik 😂 sonuçlar oy çokluğu ile erkek bir kişi kız dedi ❤️ Hayırlısı olsun ..