Bebekim123 Bendis valla helal olsun nasıl bu fotoğraftan anladın yaa😍en hayırlısı ve sağlıklısı olsun teyzesi teşekkür ederiz 😘
Heycanligebe Bebekim123 valla benimki eli ensesinde yatıodu senin ki göbeği çıkartmış havaya 😂😂😂 hayırlısı olsun inşallah 😍😍😍
Bebekim123 Heycanligebe amin inş.canım ya nasıl korktum varta bunu görünce nerde bacakları hala anlamıyorum 🤭
Behiye07 Flora34 ay yok anacim kimi doktor emin olunmadığı için söylemiyor ya dedim belki bir ebe vardır içimizde 😁😁😁
Ozderr Bebekim123 benm bebegimin pozisyonu da böyleydi ultrasonda ve çıkıntı gözüküyordu doktorla aynı anda erkek dedim bi at bakim canım gözükürse söylerim
Gzmbrk Behiye07 erkek doğuyorsa erkektir bende 24 haftalık olduk en bastan beri erkek doğdu içime 14. Haftada doktor erkek dedi anne ne hissederse cıkıyor bence 😄
Bebekim123 Behiye07 inş.canım yaaaa valla sağlıklı olsun cinsiyet hiçççöö önemli değil ama kız pek bi’tatlı tabi ki🙈😍
Bendis Bebekim123 canım çıkıntı tam dik değil gibi bence kız geliyor tabi allah bilir Allah gönlünüze göre versin 🙏😍