_yeni1tazeanne_ Medinedemrl Dünden kalan zeytin yağlı biber dolması yoğurt çorbası var bugün rahatım 😄
myangelson Medinedemrl dün eşim nobetteydi önceki gün Tavuk sulu cennet çorbası Tavuklu pilav Turşu Ayran Karpuz vardı Bugün de Barbunya yemeği Pirinç pilavı (eşim bulgur sevse bulgur yapacaktım belki kendime yaparım) 🤦🏻♀️😅 Salata Karpuz İçecek 😅
Medinedemrl myangelson çok güzel menüler afiyet olsun şimdiden🥰 barbunya yemeğine bende bayılırım ama maalesef eşim bey hiç sevmezmiş😂 Tavuklu pilav aklımda bulunsun ikimiz de bayılırız🤗
myangelson Medinedemrl teşekkür ederimm 🥰 bende çok severim ya kuru fasulyeden daha çok seviyorum 🙈 eşim de et ve kıymalı yemekleri çok sevmiyor sebze bakliyatci 😂
Alyadefne Canım ben ilk defa lazanya aldım yapıcam inşallah becerebilirim 😆yanına da salata belki kola.. Lazanya yapan var mı aranızda yanına ne yakışır mesela 2. Yemek yapmam gerek mi yoksa tek başına doyurucu mu
Medinedemrl Alyadefne afiyet olsun şimdiden🥰 ben hiç cesaret edemedim şuana kadar. Akşama yedikten sonra yorumunu yaparsan çok mutlu olurum bende belki bir ara denerim☺️
Busssx Alyadefne Ben çok yaparım yanına yemeğe gerek yok hem kıyma hem hamur üzerine beşemal sos ve kaşar geliyor iyi bi serinletici içecek gider 😅
Medinedemrl Ay ilk defa eşime sorduğumda fark etmez demedi İzmir köfte ve nohutlu pilav güzel olur dedi kararımı verdim ben🥰 hepinize teşekkür ederim yine de 🤗🌼 Bu tartışma da burada kalsın ne yemek yapsam diye düşündüğümde bakarım ☺️
BirAskMasali1323 nazel123 Ayran çorbası yada yogurtlu tavuklu şehriye çorbası veya cacık olabilir fikir olsun🥰
amayinedeiyiilerledim nazel123 çorba veya cacık olabilir. Sarımsaklı yoğurtla yiyoruz biz, yanına ekstra bişey yapmıyorum pilav gibi olunca 😅 doymazsak yemeğin üstüne hafif bi tatlı olabilir veya meyve.
Alyadefne Busssx beşamel sos kullanmasam olur mu peki? Kızım huylanıyor çünkü krema ve soslardan acaba nasıl olur beşamel sossuz ya da yerine ne kullanabilirim
Medinedemrl Amanguzelyavasyuru oh afiyet olsun şimdiden☺️ yaprak sarmaya üşeniyorum ben bir süredir 😂
ASE6154 Medinedemrl 2 gün sonra doğum yapıcam, dün gece de o yüzden dolma yaptım buzluğa atmalık onlardan pişirdim
Medinedemrl Sermec27 çok severiz kuru dolma inşallah izne gidince annem ve kayınvalidem ayarlamış getireceğiz😍🥰 Afiyet olsun şimdiden🤗