Medinedemrl Amanguzelyavasyuru oh afiyet olsun şimdiden☺️ yaprak sarmaya üşeniyorum ben bir süredir 😂
Medinedemrl Sermec27 çok severiz kuru dolma inşallah izne gidince annem ve kayınvalidem ayarlamış getireceğiz😍🥰 Afiyet olsun şimdiden🤗
Alpsmommm Medinedemrl kaynım tantuni yapacak oraya gidecez 🤭🤭 bugün yemek derdim yok çocuk odasını boyuyoruz eşimle ☺️
Medinedemrl Alpsmommm afiyet olsun şimdiden☺️ yemek işi olmasa da başka işlerle dolduruyorsunuz yine gününüzü. Kolay gelsin🤗
Medinedemrl Tugcev temizlik olan günler de hiç şaşmaz zaten genelde makarna oluyor😂 yanına da salata mis gibi 🤤 Kolay gelsin🌼
Minejjan buzlukta somon vardı onu çıkarttım sıcaktan ne yemek yapasım var ne yemek yiyesim hele bulaşığı gözüm göresi yok 🙃
Medinedemrl Minejjan ahh zaten o bulaşıklar yok mu🤦♀️ Makine de yıkanıyor ama makineyi boşaltmak doldurmak yine zulüm gibi geliyor😂😂 Afiyet olsun şimdiden🌸
Aleynayaz Doğurdum doğurucam sancılarım var eşime sordum ne yiyelim diye şimdiye kadar aldığım en güzel cevap makarna yap yorma kendini 🥰 Teşekkürler eşim
Medinedemrl Alpsmommm yaa çok az kalmış ☺️ inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini🤲🏻🌼 Benim daha 163 günüm var geçmek bilmiyor günler😂🙃
Alpsmommm Medinedemrl Amin inşallah cümlemiz sağ salim alalım kucağımıza bende zaman geçmez diyordum ama geçti ☺️🫶