Aysegulll_37_annelikk Cennet-polat Cennet-polat bende 17+3 pipisi var gibi çıkıntı yok dedi ama nette bişey demedi
Cennet-polat Aysegulll_37_annelikk ozmn bekle canım belki Kordon’da olabilir ama bebek net göstermemiştir diğer kontrolünüzde tam net olur benim doktorum %100emin di nerdeyse bak boş dedi tam pozisyon vermişti sonraki kontorollerdede hep kız dedi 12haftalikken başka bı doktor erkege benziyor gibi demişti doktor emin degilse zaten belli değildir
Aysegulll_37_annelikk ZeynepDuru17 bana da sivri diyolar ama doktor kız tahmininde bulundu bakalım hayırlısı
Mzzz Aysegulll_37_annelikk ay ne alaka ben 2sindede karnım sivriydi herkes erkek diyordu ikiside kız millete inanma adam kaç sene tıp oluyor millet ne okumus hsftan baya var muhtemelen değişmez yinede bir şey Alaçaksan detaylı bekle
Aysegulll_37_annelikk Mzzz aynn ya genelde genetik yapısıyla alaka diyolar bilmiyorum sivri dediler doktorda kıza b3nziyor dedi zaten bidahaki kontrolümde de detaylı ultrason var artık önde ogrenecem
Aysegulll_37_annelikk BirAskMasali1323 gittim canım doktor net bişey söylemedi kıza benziyor ama emin değilim dedi alışveriş yapmayın dedi 17+3
Niloyaaaaa Aysegulll_37_annelikk benimde karnım sivri yanları boş top yutmuş gibiyim oğlum olucak nasipse 🩵 gören herkes istisnasız direkt erkek mi diye soruyordu
Mem Ben 13 haftalıkken gittim kıza benzetti ama ben hep erkek hissediyorum değişme ihtimali var tabi ki siz kaç haftalıksınız
Cylnrcp1410 Aysegulll_37_annelikk benim ikisi de erkek. İlk bebeğimde de öyle sivriydi şu an da sivri, bilmiyorum alakası var mı pek anlamam ama sivri yani karnım 🤗
BirAskMasali1323 Aysegulll_37_annelikk Hm ben detaylı ultrason zannettim bende 16 haftalıkken kıza benziyo dedi ama net değil detaylı ultrasonu bekle dedi yarın randevum var bakalım ne olacak sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bende şuan 19+5 haftalığım
Mzzz Aysegulll_37_annelikk ben millete doğana kadar inandiramadim😂😂 doktordan dinlemiztim vücut şekliyle alakaliymis
Berivan_sr Aysegulll_37_annelikk Benim göbeğim bildiğiniz sivri ve aşağıda Ama kızımız olacak inşallah
Zumra1234 Aysegulll_37_annelikk benim ilk hamileligimde ve bu hamileligimde gobegim hep sivri sadece karnım cikiyor hatta görenler hep erkek diyor kesin😆 2 kizimi kucagima alicam insallah