azracan20 Aysegulll_37_annelikk benim ilkinde karnım dimdikti ikincide yayvan yani bende tutmadı her ikisinde
Aysegulll_37_annelikk Mem 6 Haziran da randevum var cinsiyeti öğreneceğim insallh bakalım doğru çıkacak mı paylaşırım sizlerlede🐣
Aysegulll_37_annelikk Mem @ azracan20 @ Momyyzz @ canvecanan Kbrbydk bonik Cennet-polat bugün cinsiyet öğrenmeye gittim yüksek ihtimalle kız ama emin değilim dedi alışveriş fln yapmayın yine de siz dedi herkes bana karnın sivri erkek diyodu sizce dönme ihtimali olurmu
bonik Bu tür şeylerin hiçbir geçerliliği yok. Karnım sivri, canım tatlı istiyor, çirkinleşmedim ve kızım olacak. Aklıma gelenler bunlar.
BeyzaGrcn Aysegulll_37_annelikk bana göbeğin yuvarlak ve yayvan hem de burnun büyümüş kiz kesin dediler doğru çıktı
Cennet-polat Aysegulll_37_annelikk 32haftalik karnım sivri herkes erkek diyor ama kızım olucak ablamda öyleydi benim bir oğlumda var ondada karnım böyleydi alakası yok bence
Cennet-polat Aysegulll_37_annelikk 16haftada öğrendim bende kızımı ama doktorum çok emindi sizin doktorunuz net göremedi mi acaba
Mzzz Aysegulll_37_annelikk ay ne alaka ben 2sindede karnım sivriydi herkes erkek diyordu ikiside kız millete inanma adam kaç sene tıp oluyor millet ne okumus hsftan baya var muhtemelen değişmez yinede bir şey Alaçaksan detaylı bekle
azracan20 Aysegulll_37_annelikk iki 3 hafta sonra tekrar git canım gitmeden vişne suyu iç tatlı şeyler ye hareketlensin bide tuvalete sıkışık git o zaman daha çok belli ediyor kendini
Aysegulll_37_annelikk Cennet-polat Cennet-polat bende 17+3 pipisi var gibi çıkıntı yok dedi ama nette bişey demedi
Aysegulll_37_annelikk ZeynepDuru17 bana da sivri diyolar ama doktor kız tahmininde bulundu bakalım hayırlısı