Mzzz Aysegulll_37_annelikk ben millete doğana kadar inandiramadim😂😂 doktordan dinlemiztim vücut şekliyle alakaliymis
azracan20 Aysegulll_37_annelikk iki 3 hafta sonra tekrar git canım gitmeden vişne suyu iç tatlı şeyler ye hareketlensin bide tuvalete sıkışık git o zaman daha çok belli ediyor kendini
Aysegulll_37_annelikk azracan20 giderken cikolatayla meyve suyu içmiştim bugün üçlü tarama yaptı 10 gün sonra sonucunu almay gel dedi o zmn söylerim dedi 10 gün sonrası da sansima kurban bayramına geliyo
azracan20 Aysegulll_37_annelikk doktor olacak mı peki orda devlete mi gidiyosun yoksa özele mi canım ? Bayram tatilinde doktor olmayabilir öncesinde sonuçların çıkarsa öncesinde git 1-2 gün falan
Aysegulll_37_annelikk azracan20 devlete gidiyorum canım tam 10 gün sonra cikiyomus 10 gün sonrasida tam kurban ayın 16 sı bendekide şans iste
Nime07 Aysegulll_37_annelikk yok bacım yok inanma öyle şeylere. bebeğin cinsiyeti annenin tipi üzerinde etki etmiyor hurafe hep bunlar bana da herkes kız demiştiama pipi ordan selam çaktı 😂😂