E23ww Basakaya catlama genetikle alaksi kuum akrabalarinda annende falan varsa genelde sendede oluyo yani
Seyma95 Basakaya çatlycağm kadar çatladım zaten 31 olduk bundan sonra da Allah kerim napıym yani koyuverdim 🤷♀️😂
oznuryalcn Basakaya 23+2 yim suan hic catlama olmadı daha oncede cok kilo alip verdim vucudumda problem olmamısti ama insallah son haftalardada olmaz
Irmakdkm Basakaya 50 kiloydum 1 sene öncesi , 6 ay önce 64 kilo ile evlendim 1 ay sonra 64 le hamile kaldım şuan 74 oldum yani 24 kilo almış olduğum için 1.5 senede ondan kalçamda çatlak oluştu :/ Tek avantajım 1.70 boyum 💙
TimuinMeliskdem Basakaya başlar o zaman sizinde benim hiç kaşıntım olması çok acayip kendi kendine bikini bölgemden başladı
Duyguynrky Basakaya sakın kaşıma sürekli krem yağ sür asla elleme bende kaşındım ama hiç kaşımadım çatlamadım
Tomrisinizi Basakaya 34. Haftada basladim karnimin alti catladi sadece havuc kakao yaglari e vitamini karisimi Vazelin filan ne bulursam suruyorum uzerini buzdolabi posetiyle kapatiyorum ilerlemedi suan 38+6 daym
Basakaya Tomrisinizi aa cok iyi fikir nemi hapsetmesi acısından benden deneyecrgm tesekkur ederim canim🙏🏻💕
Tomrisinizi Basakaya rica ederim gercekten ise yaradi ilerlemedi catlaklar genislemedi 👍 karnin alt kismi kiyafete temas ediyor karin buyudukce , o yuzden ordan catladigimi dusunuyorum cunku yanlarda filan hic yok
oznuryalcn Basakaya kakao yagi, tatli badem yagi , kayısı ve susam yagini fisfisli siseye hepsini karistirip yatmadan koluma bacagima ve gobegime suruyorum nemli kaliyo yinede catlarsa napalim en azindan cildim nemlenmis oluyo 😂😂
Ssseval Basakaya 37. Haftada çok az ama . Bide doğumdan sonra göğsüm çatladı süt çok bianda birikince
1850 Basakaya fazla kıloda almadım. Ama ben catlak onleyıcı krem kullanamadım lıerac kullandım alerjı yaptı gecmesı cokk zor oldu alerjının oyuzden kullanamadım bırsey. Aılemdede genetik olarak hep catlama var malesef