EmraheydaBier Basakaya son ayıma kadar pasparlak cildim vardı havalara girmiştim ben çatlamadım diyip duruyodum doğuma 2 hafta kala bi başladı dünya haritası yanında daha iyi kalır 😂😂😂
Daisy1 Basakaya bende zannediyordum hiç çatlamıcam😂😂 ama çok şükür fazla degil yani kasık bölgem de sadece
Deletedmom431 Basakaya şu an 23+5 cok şükür hiç çatlağım yok 🙏 başından beri bebek yağı kullanıyorum ondan olabilir mi acaba 😍
Tomrisinizi Basakaya rica ederim gercekten ise yaradi ilerlemedi catlaklar genislemedi 👍 karnin alt kismi kiyafete temas ediyor karin buyudukce , o yuzden ordan catladigimi dusunuyorum cunku yanlarda filan hic yok
fitmom Duyguynrky ben de çok bol su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum 8-9 kilo kadar aldım 8. Ayımı doldurdum daha baya yer var gibi vücudumda ama inşallah ben de çatlamadan çıkarım işin içinden 🙏🏻
TimuinMeliskdem Basakaya başlar o zaman sizinde benim hiç kaşıntım olması çok acayip kendi kendine bikini bölgemden başladı
oznuryalcn Basakaya kakao yagi, tatli badem yagi , kayısı ve susam yagini fisfisli siseye hepsini karistirip yatmadan koluma bacagima ve gobegime suruyorum nemli kaliyo yinede catlarsa napalim en azindan cildim nemlenmis oluyo 😂😂
Mltmstf Şuan 32+1 haftalığım 5 kilo aldım karnımda şuanlık çatlak yok ama neler olur bilmiyorum bende çatlamaktan çok korkuyorum önlemini alsamda 😔 Bacaklarımda minik minik başlamıştı hemen oralarada yap sürdüm görür görmez daha da ilerlemedi şükür 🤗
zgeGen Basakaya valla tam hatırlamıyorum ama cok geçmemişti çünkü kiloluydum ztn 73 le başladık hamileliğe ve bir kaç sonra bacak arkamda popo altında yani kırmızılaşmalar başlamıştı sonrası ön bacak üst kısımlarında şimdi ise 85 kiloyum ve diz kapaklarımın oralarda bile göğüslerde bile var
Tontikinannesi Basakaya 38+3 olduk.Şimdilik sadece sol bacağımda birkaç çizgi oluştu.Karnımda yok şuan. Inşallah çatlamadan atlatırız şu iki haftayı 🤗
Cans50 33+6 yım hergün kontrol ediyorum şimdilik yok gibi ama bir anda oluyormuş sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum çünkü ne sürersen sür çatlayacaksa çatlar dediler ben de doğal olsun dedim inşallah hiç çatlamam ama oluşursa da napalım
Duyguynrky Basakaya sakın kaşıma sürekli krem yağ sür asla elleme bende kaşındım ama hiç kaşımadım çatlamadım