Kaderrdiler Eliflinasss bekler bekler inşallah sonra da böyle gelmek bilmiyorlar sabah uyanıyom evdekiler soruyo bisey varmi yok diyom onların da psikolojisi bozuldu 😅😅
Fk64 beyazkalp ayyy 38+1 olduk 13gun var gösteriyor zaman son günler ama hiç gelecek gibi bi etkileşim yok içerde rahatına düşkün gelmek istemeyen bir bebe var galiba içimde 😀😀😀
Tuba_72 Merhabalar, Biz daha 30+4 günlüğüz bir kaç gündür sancılarım var nstde çıktı ilaç tedavisi başladık durmazsa bu hafta yatış yapacak doktor, bu durumu yaşayan oldu mu acaba, çok korkuyorum daha çok erken 😔
Harry Merhabalar 37+6 dan selam. Kızlar bu hafta nispeten zordu ama son 2 gündür vajinamda artan bir basınç ve ağrı var artık sanırım doğuracağım çok zor duruyor içeride gibi . 10 haziran sezeryan günü aldık. Beklerse 39. Hafta olmuş olucak umarım bekler bebiş artık her hareketim bana çok zor kalkmak wc gitmek otutmak yaslanmak. Bide ara ara çamaşırımda avuç içi kadar sıvı görüyorum akıntı değil ama baya su gibi bu 3 haftadır falan var ama normal mi sizde olan var mı
Zynp_ 37+3 üz pazartesi günü kontrolümüz var sezeryan olacağım ama ne zamana verecekler gün bilmiyorum çok heyecanlıyız 🥰
Zuyalist Merhabalar 37 arti 2 olduk. Gectigimiz carsamba nstde bi kere sanci cikti. Gunde bi kac kez sancim oluyor yalanci sanci galiba sirtim belim kasiliyor gogsum sikisiyor kalbim hizlaniyor. Ilk gebeligim cati muayenesi de oldum doktorum bayrama kalmaz dedi bakalim hayirlisi beklemedeyiz🫠
Mihrican_22 yasemnkts tam vakitlice gelirse ayın 26 si dedi erkende olabilir dedi şimdi hastane değişticem bu hafta içi başka hastaneye gidicem çünkü gittiğim yerden memnun değilim ordaki doktorumla da doğum konusunu konusucam o ne der nasıl bir tarihten bahseder bilemiyorum normal doğum gibi gözüktüğü için suanlik kesin tarih vermiyorlar
yasemnkts Mihrican_22 benimde öyle o yüzden sordum . Ayın 5 inden sonuna kadar bekleyeceğiz ne zaman gelirse dedi. Sancın filan oluyor mu ? Bende hiç bir belirti yok sancı olarak. Sadece ayakta duramıyorum hemen yoruluyorum. Ödemim var ellerde ve ayakta. İlk doğumum bakalım ne zaman olur
Fatmadml nagihanmina aynı günde olmamız peki 😇 bizimde 15 haziran arefe oldugu için bayramdan sonrasına alır doktorum büyük ihtimal bir korku sarmadı değil 😣
nagihanmina Fatmadml ben de heyecanlıyım 2.sezaryen ama yine de bi korku kaplıyor içimi 🙈 spinal anestezi ile doğum yapacağım 😔 nasıl olur panikliyorum
melisa_naz 39+1 deyim dün geceden beri 1cm açılmam olduğunu söylüyorlar heyecanlıyım acaba ne zaman doğururum ?🥹
Harry elifilhan_kara Bizde 10 hazirana aldık randevuyu, ve gittiğimizde 39+0 olucaz nasipse. Bakalım bizim bebiş beklerse o zamanı şu an 37+6 🧿😂
elifilhan_kara Harry beklesin diye pek hareket yürüyüş vs yapmıyrm ben hatta ilişkide sancıları tetikler dedi doktor hiç bişe yapmıyoruz😅
Rabia_minnak Zeynep9130 amin canım valla bende hiç emin değilim heyecanla bekliyorum ilk gebeliğim bu hafta küçük küçük sancılarım oldu kasılma bel ağrılarım arada oldu ama bakalım bende kırkı dolduracakmış hissi de var 😂hayırlısı herşeyin 🤭