Ceren6714 beyazkalp ben 3 haziranda kontrole gideceğim 39 da alırız demişti 19 Haziran diye ama bayram o gün bakalım pazartesi belli olacak inşallah
Ceren6714 beyazkalp cümlemiz için amin ama senin etken değil mi almaları yani bende 36-3 doktor ne kadar kalsa bebeğin gelişimi o kadar iyi olur demişti bana
Firstpreg beyazkalp Merhabalar 🥰 Benim de sezaryen ve ayın 10’unda doğumum olacak kısmetse ☺️ Yalnız iki hafta öncesine kadar kaç haftalık olduğumu doktorum söylerdi, haftalık kontrole döndüğümüzden beri söylemiyor. Dünkü kontrolümde verdiği ultrason kağıdının üzerinde 36+3 yazıyor fakat uygulamaya göre de 37+3’üm. Bir sıkıntı olsaydı doktorum 10 Haziran’da ısrarcı olmazdı diye düşündüm, siz ne dersiniz?
ezgib23 YeniGelinMeselesi benim de 35+5 :) daha hastane çantamı bile hazırlamadım bebişin dolabı yeni kuruldu yeni yeni hazırlıkları tamamlayacağım :)
YeniGelinMeselesi ezgib23 bir an önce hazırlamaya bak canım her geçen gün daha da ağırlaşıyoruz resmen ne kadar erken o kadar iyiymiş diyorum😅🤭
Nevraq beyazkalp benim de ilk bebiş 36+5 haftalığız göbegimde çok fazla kaşıntı var ya ayrıca kusura bakmayın ama günde iki üç kez ishal olur sekilde lavaboya gidiyorum bunu araştırınca doğuma yakın öyle olur diyenler var 🙄😬
elmaelmaelma Nevraq kaşıntı muhtemelen derinin gerilip çatlamasındandır. Ama ishali ben de çok duydum, doğuma yakın oluyor diye. Sanırım Allah tarafından bi lavman etkisi oluyor, doğuma içimiz temiz gidelim diye 😬
kubranursofuogluu Nevraq yaa bende aynı senin gibi oluyorum 38+1 deyiz afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum yani inşallah doğumun habercisidir
Ebruebru1991 beyazkalp ayy selametle kavusun ıns bende dorduncu sezeryan olacagım ptesı gun verır sanırım doktorum