Zeynep9130 Rabia_minnak benimkide erkek bakalım ne zaman gelecekler 😂bana daha varmış gibi geliyor hayırlısı bakalım..❤️🥰sağlıkla gelsinlerde
Rabia_minnak Zeynep9130 amin canım valla bende hiç emin değilim heyecanla bekliyorum ilk gebeliğim bu hafta küçük küçük sancılarım oldu kasılma bel ağrılarım arada oldu ama bakalım bende kırkı dolduracakmış hissi de var 😂hayırlısı herşeyin 🤭
YeniGelinMeselesi Kubradagdevren öyle olduu doğduklarında da böyle hızlıca geçicek zaman daha dün minicikti kocaman oldu diyicez her anın kıymetini bilmek lazım🥲🌸
ayse_19 36+6 yım ayın 10 unda çatı muayenesi yapılacak ona göre karar verecek dr normal mi sezeryan mi,.ben normal istiyorum ama dr sezeryan derse de kabul ederim
Tachbibi beyazkalp ben de 38.4 artık baya zorlanmaya başladım. Uygulama son 10 gün diyor ama bakalım gerisi içerdekinin keyfine bağlı inşallah çok bekletmeden gelir
Tachbibi Kaderrdiler al benden de o kadar odasını dün tamamen bitirdik belki de onu bekliyordu diyorum 😂 bu çok bekletmeden sağlıcakla gelirler inşallah 🥰
Ugurhilal beyazkalp sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizde 36+2 olduk 14 Haziran doğum tarihimiz kıyafetleri yikndı ütülendi henüz çantayı hazırlamadım 😅
amayinedeiyiilerledim elifilhan_kara benim doğum günüm 9 Haziran, sezaryen günü 10 Haziran 🥹🤲🏼 inşallah tam 30 yaşımda anne olacağım ve inşallah bebeğim benim yaşımın küsuratları şeklinde yaş alacak🤲🏼🥹🧿
amayinedeiyiilerledim kubranursofuogluu Ben de hemen gelsin istiyorum bu duygu bile gözlerimi dolduruyor 🥹 daha şimdiden yetememe korkusu yaşamaya başladım
kubranursofuogluu Nevraq yaa bende aynı senin gibi oluyorum 38+1 deyiz afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum yani inşallah doğumun habercisidir
kubranursofuogluu amayinedeiyiilerledim al benden de o kadar karmaşık duygular içindeyim aşırı duygusalım sürekli ağlama modundayım resmen nasıl bir süreç olacak merak ediyorum kimse benziyor nasıl bir bebek gerçekten 9 ay geçtide şu son günler geçmek bilmiyor hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
amayinedeiyiilerledim kubranursofuogluu dmi ağzı burnu huyu suyu sesi hepsini merak ediyorum 🥹 amin aminn🤲🏼🥹🥰
Kaderrdiler Eliflinasss bekler bekler inşallah sonra da böyle gelmek bilmiyorlar sabah uyanıyom evdekiler soruyo bisey varmi yok diyom onların da psikolojisi bozuldu 😅😅
Fk64 beyazkalp ayyy 38+1 olduk 13gun var gösteriyor zaman son günler ama hiç gelecek gibi bi etkileşim yok içerde rahatına düşkün gelmek istemeyen bir bebe var galiba içimde 😀😀😀