elmaelmaelma Nevraq kaşıntı muhtemelen derinin gerilip çatlamasındandır. Ama ishali ben de çok duydum, doğuma yakın oluyor diye. Sanırım Allah tarafından bi lavman etkisi oluyor, doğuma içimiz temiz gidelim diye 😬
YeniGelinMeselesi ezgib23 bir an önce hazırlamaya bak canım her geçen gün daha da ağırlaşıyoruz resmen ne kadar erken o kadar iyiymiş diyorum😅🤭
Kubradagdevren YeniGelinMeselesi o kadar haklısın ki bende 5 haftalıkken öğrendim 9 ay nasıl geçecek diyordum göz açıp kapayıncaya geçti gitti 🥹🥹🥹
YeniGelinMeselesi Kubradagdevren öyle olduu doğduklarında da böyle hızlıca geçicek zaman daha dün minicikti kocaman oldu diyicez her anın kıymetini bilmek lazım🥲🌸
Mihrican_22 yasemnkts tam vakitlice gelirse ayın 26 si dedi erkende olabilir dedi şimdi hastane değişticem bu hafta içi başka hastaneye gidicem çünkü gittiğim yerden memnun değilim ordaki doktorumla da doğum konusunu konusucam o ne der nasıl bir tarihten bahseder bilemiyorum normal doğum gibi gözüktüğü için suanlik kesin tarih vermiyorlar
hellomama Ay karnım kasılıyor kasıklarımda da ağrı var sanki karnımı taşıyamıyorum aşağıya düşüyor gibi hissediyorum bebekte içeride kasılıyor kasıldıkça vajinama gaz spazmı gibi bişeyler giriyor ama o kadar düzensiz ki ciddiye almakta çok zorlanıyorum 🥹 35+5 te yalancı sancı yaşayan var mıdır ya 🥹 benim ilk bebeğim bu haftalarda çok hareketsizdi hep magnezyum kullandığım için olan sancıyı bile hissetmiyordum bu haftaları ilk defa yaşıyor gibiyim 🥹
Zeynep9130 Rabia_minnak benimkide erkek bakalım ne zaman gelecekler 😂bana daha varmış gibi geliyor hayırlısı bakalım..❤️🥰sağlıkla gelsinlerde
Rabia_minnak Zeynep9130 amin canım valla bende hiç emin değilim heyecanla bekliyorum ilk gebeliğim bu hafta küçük küçük sancılarım oldu kasılma bel ağrılarım arada oldu ama bakalım bende kırkı dolduracakmış hissi de var 😂hayırlısı herşeyin 🤭
ayse_19 36+6 yım ayın 10 unda çatı muayenesi yapılacak ona göre karar verecek dr normal mi sezeryan mi,.ben normal istiyorum ama dr sezeryan derse de kabul ederim
Tachbibi beyazkalp ben de 38.4 artık baya zorlanmaya başladım. Uygulama son 10 gün diyor ama bakalım gerisi içerdekinin keyfine bağlı inşallah çok bekletmeden gelir