beyazkalp Suleaslan kuzum benim 4. gebeliğim ve eski ameliyat yerim çok incelmiş bu yüzden olacak bebek oraya baskı yaptıkça sancım oluyor
Suleaslan beyazkalp okudum uygulamadan şimdi mesajları gördüm :) maşallah size. İnşallah hepimiz sağlıkla huzurla alırız kucağımıza tedirginim ne yasicam bilmiyorum araştırıyorum da hayırlısı en güzeli olsun.
beyazkalp Cankuss35 korkulacak hiç bişey yok kuzum sakin kal ve deriin nefes al lütfen kasma kendini inan hiç korktuğun gibi bir şey değil hemencik bitiyor zaten 🥰
Ecekaplan beyazkalp Benimde 4nde doğumum var sezeryan 37 oluyoruz bizde bı hafta erken almak istedi dikislere baskı yaptığı için sizin niye erken alıyor
Ceren6714 beyazkalp ben 3 haziranda kontrole gideceğim 39 da alırız demişti 19 Haziran diye ama bayram o gün bakalım pazartesi belli olacak inşallah
Ceren6714 beyazkalp cümlemiz için amin ama senin etken değil mi almaları yani bende 36-3 doktor ne kadar kalsa bebeğin gelişimi o kadar iyi olur demişti bana
Firstpreg beyazkalp Merhabalar 🥰 Benim de sezaryen ve ayın 10’unda doğumum olacak kısmetse ☺️ Yalnız iki hafta öncesine kadar kaç haftalık olduğumu doktorum söylerdi, haftalık kontrole döndüğümüzden beri söylemiyor. Dünkü kontrolümde verdiği ultrason kağıdının üzerinde 36+3 yazıyor fakat uygulamaya göre de 37+3’üm. Bir sıkıntı olsaydı doktorum 10 Haziran’da ısrarcı olmazdı diye düşündüm, siz ne dersiniz?
ezgib23 YeniGelinMeselesi benim de 35+5 :) daha hastane çantamı bile hazırlamadım bebişin dolabı yeni kuruldu yeni yeni hazırlıkları tamamlayacağım :)
YeniGelinMeselesi ezgib23 bir an önce hazırlamaya bak canım her geçen gün daha da ağırlaşıyoruz resmen ne kadar erken o kadar iyiymiş diyorum😅🤭
Nevraq beyazkalp benim de ilk bebiş 36+5 haftalığız göbegimde çok fazla kaşıntı var ya ayrıca kusura bakmayın ama günde iki üç kez ishal olur sekilde lavaboya gidiyorum bunu araştırınca doğuma yakın öyle olur diyenler var 🙄😬
elmaelmaelma Nevraq kaşıntı muhtemelen derinin gerilip çatlamasındandır. Ama ishali ben de çok duydum, doğuma yakın oluyor diye. Sanırım Allah tarafından bi lavman etkisi oluyor, doğuma içimiz temiz gidelim diye 😬
kubranursofuogluu Nevraq yaa bende aynı senin gibi oluyorum 38+1 deyiz afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum yani inşallah doğumun habercisidir