beyazkalp Cankuss35 korkulacak hiç bişey yok kuzum sakin kal ve deriin nefes al lütfen kasma kendini inan hiç korktuğun gibi bir şey değil hemencik bitiyor zaten 🥰
Ranipcneg Ladyss Aynıyız canım bende normal doğum yapmayi düşünüyorum 28 hazirani bekliyorum erken gelecek miş hissi var sen de de öylemi.
_Rojbin_ beyazkalp 39+5 sanırım sancım başladı 15 dakkada bı geliyo sanırım bı gelip bı gidiyo gecedendir 😔
Ipekulas beyazkalp 36+1 im ilk gebeliğim çantam hala tam hazır değil 🥲 bi anda gelirse napcam bilmiyorum😂
Mihrican_22 beyazkalp bende 36+3 oldum normal doğum gözüküyor şuanlik inşallah öyle de olur az kaldı benimde Allah hepimize sağlıcakla evlatlarımızi kucağımıza almayı nasip etsin
Suleaslan beyazkalp bende Haziran 3 sezeryan olacağım ilk doğum olacak nasipse. Siz niye bu haftada sezeryan oluyorsunuz. Bana plesanta previya totalis dedikleri için 37+2 de olmuş olacağım. Sizce hafta erken mi içim rahat değil.
beyazkalp Suleaslan kuzum benim 4. gebeliğim ve eski ameliyat yerim çok incelmiş bu yüzden olacak bebek oraya baskı yaptıkça sancım oluyor
Suleaslan beyazkalp okudum uygulamadan şimdi mesajları gördüm :) maşallah size. İnşallah hepimiz sağlıkla huzurla alırız kucağımıza tedirginim ne yasicam bilmiyorum araştırıyorum da hayırlısı en güzeli olsun.