Minikkus19 beyazkalp 38+2 deyiz uygulama da 12 gün gösteriyi ama kasık ağrılarım var normal doğum her an bekliyorum sağlıkla gelsin miniklerimiz
Nur8948 beyazkalp aynı hafta gündeyiz benm de 36+3 bizim ki 38de gelecek 12 Haziran’da bir alsilik olmazsa inşallah 🤲🏻 ve çok heycanlıyım 🙈
Ladyss beyazkalp ben de 36+1’im ilk bebeğim 🥰 Normal doğmasını bekleyeceğiz gelmezse 28 haziranda doğacak inşallah Hastane çantamız da hazır 😻
Ranipcneg Ladyss Aynıyız canım bende normal doğum yapmayi düşünüyorum 28 hazirani bekliyorum erken gelecek miş hissi var sen de de öylemi.
Leila22 Rehdaveannesi ayy sağlıcakla bi doğursak artık iyice ağırlaştım yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum gezsem gezemiyorum 😂 gerçi doğurmak için ekstra çaba sarf etmiyorum ful yatış 😂😂
dogurangaplumba beyazkalp ne tosunlar çıkarıyor millet bir görseniz 4200 doğuran bi kadın vardı benim doğum yaptığım gün 🤣 hemşireler maşallah okula yazdıralım dedi durdu 😅
beyazkalp dogurangaplumba kız o ne maşallah 4.200 bebek mi olur 😂😂 ne yiyip ne içiyor bu millet anam 😂😂😂