Gizemkmc Lenay223 8 de ameliyat gidicez Allah nasip ederse inşallah, rabbim sizinde yardımcınız olsun Allah gönlünüze göre versin
Lenay223 Gizemkmc benide 7 de çağırdılar sağolun sizinde Allah yardımcıniz olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🌸🥰
amayinedeiyiilerledim beyazkalp çok heyecanlıyım ve gözlerim doluyor. İlk bebeğim ve çok korkuyorum. Çok garip duygular içerisindeyim🥹
beyazkalp amayinedeiyiilerledim ayy korkma aşkım hemencecik geçiveriyor sakin kal Allah sağ salim kavuştursun inşallah 😍😍
elifilhan_kara 10 haziran sezeryan günümüz hemde benim dogum günüm 38+5 olacagız o gün bekliyoruz bakalım bizde 😁
amayinedeiyiilerledim elifilhan_kara benim doğum günüm 9 Haziran, sezaryen günü 10 Haziran 🥹🤲🏼 inşallah tam 30 yaşımda anne olacağım ve inşallah bebeğim benim yaşımın küsuratları şeklinde yaş alacak🤲🏼🥹🧿
Harry elifilhan_kara Bizde 10 hazirana aldık randevuyu, ve gittiğimizde 39+0 olucaz nasipse. Bakalım bizim bebiş beklerse o zamanı şu an 37+6 🧿😂
beyazkalp Anneoluyorumm00 eski ameliyat yerim çok incelmiş bebek oraya çok baskı yapıyor sancım oluyor doktorum daha fazla bekleyemeyiz dedi bu yüzden canım 😊
Anneoluyorumm00 beyazkalp anladım canım sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲 benimde sezeryan ilkinde 38+5 te almıştı doktorum bunda nasıl yapıcak çok merak ediyorum benimde doğuma kadar aralarında iki yaş anca oluyor senin kaç yaş var arada benimde öyle olur mu ki
beyazkalp Kaderrdiler ayyy bu oğlanlardan çektiğimiz benim ki de erkek sezeryan olmasa belki de o da geç gelecek 😂