biranne__ Maria-Veys 28+1 artık penguen modunda olduk oturmak ve kalkmak çok zorlaştı sanki her gün dahada ağırlaşıyor bedenim artık kalçama kadar tekme yiyorum 😅 şikayetlerim bunlar ama iyiz şükür
_Rojbin_ Maria-Veys amin insallh cnm hemde nasıl nasıl geçecek ıkınma nsl daha bilmiyorum ilk oğlumda direk sezeryana alındım ve 8 seneden sonra yine düşündüm ara verdiğim için normal dediler 🤦🏻♀️
Maria-Veys Havvabektas Ooo Allahım o günler bir türlü geçmek bilmemişti sanki hiç çift rakamları göremeyecek gibiydim
_Rojbin_ Maria-Veys Almanyadayım doktorumla konuştum da normal doğum öneriyor bu yüzden ilk normal bı sıkıntı olmadığı sürece tabi
Havvabektas Maria-Veys evet hiç gecmiyor bı de benim bı kaybım var daha önce şimdi hep korkum var bı türlü sevinemiyorum
Maileo Maria-Veys 39+6 olduk iki gecedir düzenli olarak belime ve karnıma regl sancısı gibi sancı giriyor ama gündüz olunca geçiyor iyice stres oluyorum sağlıkla gelsin artık
Sarina98 50_68 aynen) bu uykudan bile uyandırıyor. Çok saçma birşey.dün hatırladım oğlumda da vardı son aylarda. En sonunda daha fazlaydı çok sık oluyordu
_tugcee Maria-Veys 30+1 oldukk🌸 Uyku düzensizlikleri ayaklarda ödem ve nefes darlığı başladı🫠 git gide ağırlaşıyoruz da tabii