metemom_ Maria-Veys 28+2 deyiz ve tüm uyku düzenim alt üst olmuş durumda bu hafta bana baş ağrısıyla geldi sizinki nasıl ilerliyor 🥲
basakc36 Maria-Veys 19 olduk 🌺çok az yemek yesem bile şişkinlik oluyor bazende bulantı kusunca rahatlıyorum. Böyle olan var mı
Maria-Veys basakc36 19 haftalarım çok rahat geçmişti şuan 29+5 deyiz sırt ve kasık ağrılarım çok fazla
Yasminnnnn Maria-Veys 27 haftalik olduk iki gündur aşırı mide yanmam var ne yesem.midem.yaniyor burun tıkanıklığıda oluyor ara sıra ve omuz ağrıları
Maria-Veys Yasminnnnn Gaviscon kullanıyor musun eğer kullanmıyorsun kesinlikle öneririm çok iyi geliyor 1 kaşıkta direk anında kesiyor
Maria-Veys _Rojbin_ Ayyyyy çok güzellll heyecan var mıııııı Allahım bize de o günleri gösterir inşallah 🤲🏻
50_68 Maria-Veys 21+3olduk gece bende uyuyamıyorum ve bel ağrısı arada da bacaklarda uyuşma,kramp tarzı şeylerin girmesi 🐣
_Rojbin_ Maria-Veys amin insallh cnm hemde nasıl nasıl geçecek ıkınma nsl daha bilmiyorum ilk oğlumda direk sezeryana alındım ve 8 seneden sonra yine düşündüm ara verdiğim için normal dediler 🤦🏻♀️
biranne__ Maria-Veys 28+1 artık penguen modunda olduk oturmak ve kalkmak çok zorlaştı sanki her gün dahada ağırlaşıyor bedenim artık kalçama kadar tekme yiyorum 😅 şikayetlerim bunlar ama iyiz şükür
Maria-Veys Havvabektas Ooo Allahım o günler bir türlü geçmek bilmemişti sanki hiç çift rakamları göremeyecek gibiydim