Ebrusisli Kubraalp67 ben tok karna içiyorum ve birgün içiyorum birgün içmiyorum doktorumun tavsiyesiyle çok etkilemiyor canım sen nasıl içiyorsun
Kubraalp67 Ebrusisli tok karnına bende her gün bir tane ama bulantı ve iştahsızlık yapıyor kesinlikle. Doktorum vitamin ihtiyacını karşılıyor yemesen de sıkıntı yok dedi.
allip Pregnacare Plus 650 tl civarı. 3 aydan sonra kullanmaya başladım ben iki gün kullanmasam bacaklarıma kramp giriyor magnezyum eksikliğinden.
Altin Seyhan000 Bir sıkıntı yaratmıyor umarım sizde 🧿 Bende 20 haftadan itibaren çok fena mide bulantısı ve kusma yaptı. Burada bir arkadaşın önerisi ile gün aşırı akşam kullanmaya başladım ancak öyle idare ediyorum.💕
keremtahamom_ H-ckerana imom omega 270 tl ReCod magnezyum 550 tl D3 ve Demir ilacı onlar yazdırılabiliyor
Ebrusisli Kubraalp67 anladım canım yani beni kokusu rahatsız ediyor ama öyle bulantı yapmıyor mide ilacıda kullanıyorum ondanda olabilir
Kubraalp67 Ebrusisli kokusu da ayrı kötü doğuma kadar kullanmak zorunda olmasam bir tane içmem o kadar tiksiniyorum ilaçtan ama yapacak bişey yok her şey sağlık için
Peliinnnni sahhssenem aynen bende sırf bu sebepten gece yatarken almaya başladım hepsi aynıdır diye değiştirmek hiç aklıma gelmedi
gizemvatanseverbal Elenatal 2 kullanıyorum. 550 küsürdü tam hatırlamıyorum. Omega 3 içinde olduğu için doktorum ayrıca kullanmama gerek olmadığını söyledi. 4 aydan itibaren kullanmaya başladım. Doğum sonrası 3e geçeceğim.
Yamanmomy Sedef23 20. Haftada başladım ben ama her gün içmiyorm haftada 2 tane bazen 1 kilom var çünkü
Ofaatmaa İnnate 300 tl Magosit ( magnezyum ) fiyat hatırlamıyorum Feramat ( kan hapı ) fiyat hatırlamıyorum
Ebrusisli Kubraalp67 maalesef canım ama ondan kötüleri var adını hatırlamıyorum ama bir önceki hamileliğimde verdikleri aşırı iğrençti hiç içemedim o zaman