Busraaaaaaaa16 Kızlar ben magnomega kullanıyorum 1.400 tl ama şuan aşırı kokuyo bana bugün içemedim doktorumla konuşucam devam edemiyorum onu içinde kusuyorum🤦♀️
Btuba58 H-ckerana oceon mumy 350 tl falandı ocean orzax extra mag d vit damla feragat demir ilacı ve ocean b12 sprey
Nazannn33 NurrAllmila babada eletal 2 verdi ama kullanmadım daha 17 haftaligim siz ne zaman basladiniz
Gamzecabuk Materex plus 750 tl multivitamin ve omega3 içerikli içerisinde folik asit desteği de mevcut
Hk3423 Regenesis kullandım üç ay sonra devletinkine geçicem dedi doktor. Şuan decavit kullanıyorum. 34.haftamdayım
Ebrusisli Kubraalp67 maalesef canım ama ondan kötüleri var adını hatırlamıyorum ama bir önceki hamileliğimde verdikleri aşırı iğrençti hiç içemedim o zaman
Kubraalp67 Ebrusisli öyledir mutlaka ilk hamilelik benimki ilk defa kullanıyorum böyle ilaçlar bide burnum aşırı hassaslastı her şeyin kokusunu iki kat alıyorum ondan zorlanıyorum.
Altin Seyhan000 Bir sıkıntı yaratmıyor umarım sizde 🧿 Bende 20 haftadan itibaren çok fena mide bulantısı ve kusma yaptı. Burada bir arkadaşın önerisi ile gün aşırı akşam kullanmaya başladım ancak öyle idare ediyorum.💕
Aysegul7766 H-ckerana isviçrede yaşıyorum ve 8 ay boyunca kesinlikle bana ilaç takviyesi yapmadılar vitamin dahi olsa burdakiler.. sorduğumda ise yediğin herseyde vitamin var gerek yok ilaç almaya diyorlar bu şekil daha sağlıklıymış