Einan Çok taze doktor kontrolünden geldim ve vitamin yazdi onlari aldım Ocean extramag 550 tl Ocean methyl b12 300 tl
Yamanmomy Sedef23 20. Haftada başladım ben ama her gün içmiyorm haftada 2 tane bazen 1 kilom var çünkü
sahhssenem Pregnom iciyorum 380 tl almistim ama ictikten 10-15 dk sonra kusturuyor beni basina gelen var mi
Peliinnnni sahhssenem aynen bende sırf bu sebepten gece yatarken almaya başladım hepsi aynıdır diye değiştirmek hiç aklıma gelmedi
Didemmma sahhssenem merhaba evet ilk haftalarda öyle yapıyor mide bulantısı falan sonra alışıyor bende kulaniyorum
elifozkann sahhssenem ilacın dozu sana yüksek gelirse bulantı yapar. Gün aşırı iç yada ilacı acilen değiştir
Hilal14-12-21 H-ckerana ben hiç bı şekilde vitamin fln kullanmadım hiç midem almadı tiksindim onun yerine kuru yemiş fln yedim meyve yedim şu an da da çok sağlıklıyız maşallah 🤗
Kubraalp67 Ebrusisli size de mide bulantısı yapıyor mu bende aşırı bulantı ve iştahsızlık yapıyor. Doymuş gibi hissediyorum kendimi
Ebrusisli Kubraalp67 ben tok karna içiyorum ve birgün içiyorum birgün içmiyorum doktorumun tavsiyesiyle çok etkilemiyor canım sen nasıl içiyorsun