tubik_ Minikbiranne35 doktorunuz bundırıma ne diyor. Ben 65 ila hamile kaldım şuan 73 kiloyum 27 haftalığız doktorum bana kilo alma diyip duruyor. Kilomu fazla buluyor :/
seddackr Firdevsk66 gayesblog gayesblog Ödem tutuyorsunuz büyük ihtimalle. Çok tuzlu yemeyip 2-2.5 litre su tüketmeye çalışın
Nurbanusancak Bebelikk 14 haftalık -6 ile devam ediyorum🥺 mide bulantıları sağolsun. bu aydan itibaren alırsın dedi doktorum zaten kilolu hamile kalmıştım verdiklerimi dert etmiyorum o yüzden 😂
Meltemm21 Bebelikk 16 haftalık hamileyim şuanda hiç almadım 4 kilo verdim umarım son zamanlarda fazla fazla almam
eea 20 haftalık hamileyim daha hiç kilo almadım. İlk başlarda da 3 kg verdim. hala hiç iştahım yok zorla yiyorum bayılmayayım diye. herkes de baskı yapıyor bebek küçük doğacak ye ye diye ama gerçekten canım yemek istemiyor.
Tugcebngl gayesblog hiç öyle tartılmadım ama oluyordur tabi sonuçta hamile değilken bile oluyor normal yani
Bebelikk Hllbsra böyle diye diye 100 kiloyla doğuma gidicem 🥹🥹 yol yanlış ama manzarası güzel mi derler 😅😅