Bebelikk Kızlar kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız? Her hamilelik kendine özgüdür ama 4 5 kilo aldım diyenleri duydukça hayretler içinde kalıyorum 🥹 ben 30+1de 16 kilo almışım 😂 ne yedin deseniz bilmiyorum 😅😅 bahsi arttıran var mı? Bayrak bende mi? 😅🥹🥹
Pinaargunes Bebelikk 32+3 valla bende 15 kg almisim 😂 bi şekilde alınıyor ya aman veririz inşallah sağlık olsun da zaten hamile kalinca kg alcağımız belliydi oyuzden takmiyorum 😂😍 sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah😊🌸
Minikbiranne35 Arttırıyorum 😂😂 35+6 olduk +22 kilo ile ilerliyorum 68 ile kaldım 90 ile bitirecem galiba
tubik_ Minikbiranne35 doktorunuz bundırıma ne diyor. Ben 65 ila hamile kaldım şuan 73 kiloyum 27 haftalığız doktorum bana kilo alma diyip duruyor. Kilomu fazla buluyor :/
Tugcebngl Bebelikk 🤣🤣 ilahi yaaa bende ilk hamileliğimde 9 kilo almıştım bunda biraz az aldım ama daha 1 ay var doğuma 2-3 daha alırım bence
Bebelikk numix illa ki alınır ama ben 15. Haftada 5 6 kiloyu zaten almıştım.. sanmıyorum aşırı alacağınızı o yüzden ☺️
Hllbsra @"Bebelik 36+5 de doğum yaptım, 6 kilo aldım sadece diyetisyen eşliğinde şekerim vardı kilo almamam gerekiyordu, sağlık sorunu yoksa her gebe istediği gibi yiyip içsin benim hep içimde kalmıştı yiyemediklerim🫣
Bebelikk Hllbsra böyle diye diye 100 kiloyla doğuma gidicem 🥹🥹 yol yanlış ama manzarası güzel mi derler 😅😅
gayesblog Bebelikk ya bir de sabah akşam tartıldığınızda kilo farkı oluyor mu ? Sabah uyandığımda mesela 50 kiloyum akşam yatarken 53 ama ertesi gün yine sabah tartıda 50 görüyorum. Var mı aranızda bunu yaşayan @Minikbiranne35 @Mst12 @Pinaargunes @numix @Tugcebngl @Bebelikk @Esrayalcin @Hllbsra @Firdevsk66
Firdevsk66 gayesblog açlıkla toklukta o kadar fark ediomu tartıda bilemedim ki en fazla 1 kg oynuyorda
seddackr Firdevsk66 gayesblog gayesblog Ödem tutuyorsunuz büyük ihtimalle. Çok tuzlu yemeyip 2-2.5 litre su tüketmeye çalışın
Tugcebngl gayesblog hiç öyle tartılmadım ama oluyordur tabi sonuçta hamile değilken bile oluyor normal yani
numix gayesblog Evet bu çok normal o yüzden sabah aç karnına tartıldığınızda ki kilo gerçek kilonuz. Akşam yedikleriniz henüz sindirilmemiş oluyor ve şişkinlik yapıyor.