Lykiav Bebelikk konudan alakasiz ama 6 haftalık hamileyim göğüs sıkışması ve nefes alamama sıkıntısı yaşıyorum. Kalbim çok hızlı atıyor. Bu normal mi?
iremd-1798 Bebelikk evet 1 😅 bende şaşkınım çok çabuk kilo alan biriyim ama bu hamileliğimde ben kilo verdim bebeğim kilo aldı 😅 olsun kilolar bile çok güzel içinizde dünyalar tatlısı bir bebek büyüyor. O kilolar elbet gider 😅
zeynpdgn Bebelikk 36+3 6 kilo aldım. 6.haftadan beri diyet yapıyorum ve insülin kullanıyorum. 3 ara, 3 ana öğün. Sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum. Bebegimin gelişimi gayet iyi. Haftasıyla uyumlu. Ama çok sıkıldım artık😔 Özgürce yemek istiyorum😔
iremd-1798 Bebelikk verilir verilir yeter ki sğlıkla gelsinler de ❤️ bende normalde kilo veren bir insan değiliö hamilelikte kilo verdim. Doğumdan sonra da hazır vermeye başlamışken devamını da getirmeyi planlıyorum doğumdan sonra kesin alırım ahahha 😅
Bebelikk iremd-1798 ben hamile kaldığımda 72 kiloya kadar çıkmıştım zaten kötü bi dönemde hamile kalıp o şekilde devam ettirdim olsun artık bazı yollara girildi 😆 sağlıkla tamamlayalımda en önemlisi bebişlerimiz sağlıklı olsunda anneleri bi şekilde halleder 🥹
iremd-1798 Bebelikk öyle tabii ki biz anneler çok güçlüyüz istediğimiz de başaramayacağımız hiçbir şey yok ☺️🥰❤️
numix gayesblog Evet bu çok normal o yüzden sabah aç karnına tartıldığınızda ki kilo gerçek kilonuz. Akşam yedikleriniz henüz sindirilmemiş oluyor ve şişkinlik yapıyor.