Esin_10 Seliin1 anladım teşekkür ederim ben de ilk haftalarda sezen hanımdaydım sonra yeliz hanımla devam etme kararı aldım 😊
Esin_10 Seliin1 😀aklınız hangisine yattiysa ona gidin sezen hanımla yıldızımız pek barişmadi yeliz hanımla anlaştım😀
Ukte Seliin1 evet canım ilk valla şuanlık memnunum zaten çok bi şansımız yok memlekette doktor yok çünkü :)
anne5 AYYdemir gerçekten kafa büyük doğuyor 🤣🤣 hatta sağlık ocağında kiler bana kafası çok büyük çok önde falan dediler beyin cerrahisine falan götürdük çok şükür bı sıkıntısı yok
Okyanusolmak Seliin1 yaşasın bı Nevşehir başlığı 😄 ben Cem beye Sibel hanıma ve Gülden hanıma gittim. Hepsi de iyi. Sibel hanımın hastası fazla herhalde. Odada hep iki üç kişi oluyorduk. Ben ssvd istiyorum ama hiçbiri yanaşmıyor. Yapan da yok sanırım.
Seliin1 Okyanusolmak hahah 😄 canım bizim buralarda hiç sanmıyorum herkes kolayın peşinde gibi 😄 ee şimdi hangisindesin 😄
anne5 Okyanusolmak benim eşim tarafin kafası büyük genetik olabilir dedi doktor şuan yine 35 haftalık hamileyim kafa yine bir hafta önde gidiyor 🤣🤣