Damla92 anne5 anladım canım bende 29 haftalığım oraya geldiğimde 32 haftalık olucam Gülden hanımla bi görüşcem bakalım genel anestezi istiyorum diye İnşl istediğim gibi olur 🙏
Seliin1 Esin_10 memnundum aslında ama sezen hanımın adını çok duydum bide onu denemek istedim açıkcası
Seliin1 Damla92 anladım canım tabiki hangisinde kendini daha rahat hissedecek o şekilde yap doktorunda onaylamayacağını sanmıyorum 😊 kolay doğumun olur inşallah 😊
Damla92 Seliin1 amiiiin canım hepimizin inşallah hayırlısıyla sağ Salim kurtulalım kavuşalım bebişlerimize 🫶🏻🌸🌸
Esin_10 Seliin1 anladım teşekkür ederim ben de ilk haftalarda sezen hanımdaydım sonra yeliz hanımla devam etme kararı aldım 😊
Esin_10 Seliin1 😀aklınız hangisine yattiysa ona gidin sezen hanımla yıldızımız pek barişmadi yeliz hanımla anlaştım😀
Ukte Seliin1 evet canım ilk valla şuanlık memnunum zaten çok bi şansımız yok memlekette doktor yok çünkü :)
anne5 AYYdemir gerçekten kafa büyük doğuyor 🤣🤣 hatta sağlık ocağında kiler bana kafası çok büyük çok önde falan dediler beyin cerrahisine falan götürdük çok şükür bı sıkıntısı yok