Elfkrks_26 Liliales denicem insallah muzun kilo aldirdigini duymustum cevuz falan karisik sutle degisik ilk defa duydum aklimda yapalicam insallah cok tesekkur ederim 🤗
Nayas Elfkrks_26 35+2 dee 3000 dediler hanimlar tahmini sizce kac kilo dogar 12 gun kaldi 12 Haziran’da sezeryana ?
Meryyymom31 Nayas bana da 34 de 3200 dendi. 35 hafta sonunda 2870 dendi. Oncekini yanlis olcmusuzdur dedi. Su an 36 bitiyo bilmiyorum hangisi doğru.
Elfkrks_26 Nayas masallah kilosu iyimis ama gorunen o ki anladigim kadariyla belli degil bazen ayni bazen farkli dua edicez insallah kilosunda da solunumunda da sıkıntı cikmaz 🤲
Kalbimxkk23 Elfkrks_26 cnm bı bakiyosun 3 kilo diyor doktorlar 2 kilo doğuyor 2 diyor 3 500 doğuyor cihazlarda zaten yanılma payı var rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
orcngzm Elfkrks_26 20 gün oldu hala küvezdeler en az 1 ay kalırlar demişlerdi ilk gün artık bakalım şükür durumları iyi kilo almaya da başladılar Aynen kilodan cok gelişimleri daha önemli solunum sıkıntısı çekmemeleri açısından
Elfkrks_26 orcngzm insallh saglikli bi sekilde eve goturursun hersey normalse fazla tutmazlar insallh 🤲