Liliales Elfkrks_26 değişebilir 1 kilo bile değiştiğini gördüm benimki ultrasona yakın doğmuştu. Ama genelde ultrasondaki gibi çıkıyor
Liliales Elfkrks_26 muz ceviz badem fındık evde ne kuruyemiş varsa bunları sütle birlikte blenderdan geçir iç bebişleri çok büyütüyor. Ben sabahları kahvaltı niyetine içerdim bunu hem tok tutuyor hem de bebeği büyütüyor
Elfkrks_26 Liliales denicem insallah muzun kilo aldirdigini duymustum cevuz falan karisik sutle degisik ilk defa duydum aklimda yapalicam insallah cok tesekkur ederim 🤗
Nayas Elfkrks_26 35+2 dee 3000 dediler hanimlar tahmini sizce kac kilo dogar 12 gun kaldi 12 Haziran’da sezeryana ?
Meryyymom31 Nayas bana da 34 de 3200 dendi. 35 hafta sonunda 2870 dendi. Oncekini yanlis olcmusuzdur dedi. Su an 36 bitiyo bilmiyorum hangisi doğru.
Elfkrks_26 Nayas masallah kilosu iyimis ama gorunen o ki anladigim kadariyla belli degil bazen ayni bazen farkli dua edicez insallah kilosunda da solunumunda da sıkıntı cikmaz 🤲
Kalbimxkk23 Elfkrks_26 cnm bı bakiyosun 3 kilo diyor doktorlar 2 kilo doğuyor 2 diyor 3 500 doğuyor cihazlarda zaten yanılma payı var rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
orcngzm Elfkrks_26 20 gün oldu hala küvezdeler en az 1 ay kalırlar demişlerdi ilk gün artık bakalım şükür durumları iyi kilo almaya da başladılar Aynen kilodan cok gelişimleri daha önemli solunum sıkıntısı çekmemeleri açısından
Elfkrks_26 orcngzm insallh saglikli bi sekilde eve goturursun hersey normalse fazla tutmazlar insallh 🤲