umuut Begleyna ben tek değilmişim aynı acıları yaşıyan rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur belki bilemeyiz tek duam sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun içimde kalan yarım bir hikaye var onu tamamlar belki 😢
Begleyna umuut Amin inşallah nasip eder tekrardan umudunu kaybetme. Benim ki de kız dı şimdiki bebeğimin kız olmasını çok istiyorum henüz cinsiyeti belli değil ama bakalım nasip
hayalim35 umuut rabbim sabır versin Bnmde bu gün 38 gün oldu 30.gün kanamam kesildi dün yine geldi bi damla snra temiz geldi az önce tekrar kanamam oldu normal bnce
umuut hayalim35 benimde aynı şekild dünden beri lekelenme şeklinde geliyor rabbim sabor versin hamilelik düşünüyor musunuz hemen
Tuana4420 Benimde 24 haftalık ölü doğum oldu kalbi durdu sebepsiz.kanamalar kısa sürdü ama 40 gün sonra büyük bi kanama oldu tekrar kürtaj oldum adet kanını atamamış vücut sonra düzene girdi
Tuana4420 umuut kaldım ama başıla gelmeyen kalmadı 3ay bekledim sonra kaldım o üç ay bile geçmek bilmedi galiba çok fazla suni sancı verdiklerinden rahim düzelmedi dört beş kez büyük kanamalar oldu hala tehlike var malesef
hayalim35 umuut benim eltimde 16-17 haftalık ölü doğum yaptı snra çocuk istediğinde hemen hamile kaldı
Tuana4420 Hanımlar sizde kaç cm açıklıkta bebekler doğdu zamanında doğan bebekte ne kadar acı çekeriz korkuyorum ben küçücük bebeği bile doğururken ben mahvoldum defalarca alttan sancı verdiler sizinki nasıl oldu
Melekabdullah umuut normal canim bende kaybettim ikiz esi subat 18de dogum yaptim hala daha ara ara kanamalarim oluyor