Tuana4420 umuut sizi çok iyi anlıyorum bende beklemek istemedim ama merak etmeyin normal kişilere göre daha çabuk kalıyor böyle doğum yapanlar rahmin tam düzeldiginden emin olun doktora kontrol olun mıtlaka
Diririiririm umuut bana da en az 3 adet döngüsü bekle dediler ama o acıyla ilk adeti bile çok zor bekledim. İlk adetten sonra korunmadım ama vücut hazır olmadan yeni bebeği kabul etmiyor zaten
Dilarac Tuana4420 kaç haftalık doğum yaptınız sor süreç miydi bende aynısı olacak suni sancıyla ölü doğum zor mu 😏
Tuana4420 Dilarac zor tabiki ama uzun sürüyor ilk 22saat bile hissetmedim adet sancısı ve hemen açılma olmuyor boşa telaş etmeyin sonradan 3saat zordu ama bebek küçük o kıdımdan rahat
Diririiririm umuut canım benim de kürtajımdan sonra bu şekilde günde bir kez geliyordu daha gelmiyordu tam abdestleniyordum tekrar geliyordu 1 ay sürdü neredeyse bu şekilde
Diririiririm umuut 8 aralıkta kürtaj olmuştum 8 Şubat son adet tarihimdi aradaki süre 2 ay gibi oldu yani 2 kez regl oldum
eda-ak umuut İlki henüz belli değildi ama okimcisi kızdı. Rabbım sağlıkla yine nasip edecektir elbet ❤️